![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт народів, Нещодавно я отримав звук проблема. У мене Acer Aspire 3690 ноутбук, який спочатку оголошення Windows Vista на ньому, але я позбувся цієї, і тепер під управлінням Windows XP. Я тільки що перевстановить моїй системі, тому що я раптом звук проблемою, і оскільки я був вже плануємо робити це в будь-якому випадку з інших причин. У будь-якому випадку, після установки, я пішов до Acer веб-сайт і завантажили всі драйвери. Але коли я встановив драйвер Realtek Audio, мій комп'ютер виявлено пристрій модем High Definition аудіо автобуса, але він не буде використовувати драйвер від Realtek. Після установки Bluetooth, я отримав те, що називається Bluetooth Audio, але це було, очевидно, що не проходять через мою ораторів, тому я до сих пір жодного звуку. І це пристрій модем High Definition аудіо автобус цих пір залишається загадкою .. Може хто-небудь допомогти мені отримати мій звук назад? Thx PPL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити драйвери для вбудованого в модем.
| |||
| |||
| Так, ви праві, це була моя вбудований модем. Він тепер, нарешті, виявив його і installled його. На жаль, я до сих пір немає звуку .. Я думаю, мені доведеться, щоб її відремонтувати, тому що моя Realtek Audio ще не спрацюють .. |
|
| |||
| |||
| Якщо все ОК встановлений за допомогою диспетчера пристроїв перевірте налаштування звуку в панелі керування. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba Satellite P200 аудіо проблеми. Fat Boy Slim є реміксування My Sound | Andyc101 | General Software чат | 7 | 17 жовтня 2009 17:44 |
| Допомога, аудіо драйвер не встановлено | tsetsu | Мультимедіа & кодеки | 2 | 10 червня 2009 10:14 |
| Driver запит вихід аудіо / відео | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 2 | 14 червня 2008 14:36 |
| Будь ласка, допоможіть - проблема звукового драйвера | jamie2k8 | Мультимедіа & кодеки | 7 | 29 травня 2008 00:43 |
| Проблеми аудіо драйвера | hollibob | Мультимедіа & кодеки | 5 | 28 жовтня 2007 11:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |