![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че аз съм фен на WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Гадост. |
|
| |||
| |||
| hehe Освен от itunes, Winamp и wmp11 е Айв използва
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC Media Player. Разделя аудио потоци. Поддържа всички кодиране тип (за толкова дълго, колкото имат подходящи кодеци). И му безплатно.
|
| |||
| |||
| Имам били на WinAmp сам за себе си, докато сега. Но аз съм да мисля за връщане назад към Media Monkey Трябва да проверим. Не съм го употребявали за една година или така, но я обича като тя е имала хубаво промени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player класика Харесва ми, защото използва по-малко памет и е много гъвкав Ако използвате U Win XP разбира Ами в Линукс? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ползвам WinAmp за mp3s, както ми харесва, че възможностите, но са склонни да използват Windows Media Player Classic за филми.
Действа добре на XP и Vista и е много прав предаде ... и както беше споменато по-горе, това е безплатно и не свиня ресурси. Има много възможности, въпреки че някои са по-скрити, така че трябва да се издирват около менюто опции, за да видя какво мога да направя. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| TRU ... най-добре за уебмайстори & професионалисти ако и са само кодеци за Ур система и може да играе anytype музика & видео файлове |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 3 | 1-во Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 свикнал играят медийни файлове | jasah | Мултимедия & Codecs | 2 | 4 юни 2009 09:06 |
| Media Player Toolbar | Razer | Windows операционни системи | 4 | 6 януари 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Компютърна Spec | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 януари 2007 година 06:43 |
| Media Player? | Компютърна Spec | Общи Софтуер Чат | 3 | 15-ти септември 2006 06:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |