![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže jsem fanouškem WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Fuj. |
|
| |||
| |||
| hehe Kromě iTunes, winamp a WMP11 je použit IVE
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC Media Player. Odděluje audio proudů. Podporuje jakýkoli typ kódování (pokud máte odpovídající kodeky). A zdarma.
|
| |||
| |||
| Byl jsem na WinAmp sám pro sebe, zatímco nyní. Ale já jsem přemýšlel o Vracím se do Media Monkey Měli byste se podívat. Mám nepoužívá se do roku nebo tak, ale je rád, jako to má některé příjemné změny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player klasika Líbí se mi to, protože používá méně paměti a je velmi flexibilní v případě použití u Win XP jistě o tom, jak v Linuxu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám WinAmp pro mp3, protože mám rád je to funkce, ale mají tendenci k používání programu Windows Media Player Classic pro filmy.
Funguje to ok v XP a Vista a je velmi vpřed ... a jak již bylo uvedeno výše, je to zdarma a není chrapoun zdrojů. Existuje spousta funkcí, i když některé jsou trochu schované, takže budete muset shánět po nabídce možností vidět, co se dá dělat. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| TRU ... Nejlepší pro webmastery & profesionály je-li u mít jen kodeky na ur systému a může hrát anytype hudebních a video souborů |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. srpna 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| Media Player toolbar | Razer | Operační systémy Windows | 4 | 6. leden 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Počítačové Spec | Obecné Software Chat | 1 | 30. leden 2007 06:43 |
| Media Player? | Počítačové Spec | Obecné Software Chat | 3 | 15. Září 2006 06:26 |
| Thread Nástroje | |
| |