![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, είμαι οπαδός του WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| YUK. |
|
| |||
| |||
| hehe εκτός από το iTunes, Winamp wmp11 και είναι όλα IVE χρησιμοποιούνται
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC media player. Χωρίζει ήχου ρεύματα. Υποστηρίζει κάθε τύπο κωδικοποίησης (για όσο διάστημα έχετε τα κατάλληλα codecs). Και η ελεύθερη.
|
| |||
| |||
| Έχω WinAmp για τον εαυτό μου για λίγο τον εαυτό μου τώρα. Είμαι, όμως, να σκεφτόμαστε την επιστροφή στις Media Monkey Θα πρέπει να το ελέγξουμε. Δεν έχω τη χρησιμοποίησε σε ένα χρόνο περίπου, αλλά θέλει σαν να είχε κάποιες ωραίες αλλαγές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player Classic Μ 'αρέσει γιατί χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη και είναι πολύ ευέλικτο αν και φυσικά χρήση Win Xp σχετικά με το πώς σε Linux;! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να χρησιμοποιήσω WinAmp mp3s, που μου αρέσει είναι χαρακτηριστικά, αλλά τείνουν να χρησιμοποιούν το Windows Media Player Classic για ταινίες.
Δουλεύει ok σε XP και Vista και είναι πολύ απλό ... και όπως προαναφέρθηκε, είναι δωρεάν και δεν χελώνη πόρων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αν και μερικά είναι λίγο κρυφή, και έτσι πρέπει να κυνηγούν γύρω από το μενού επιλογών για να δείτε τι μπορεί να κάνει. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| ΕΣΔ ... καλύτερο για webmasters & επαγγελματίες αν και έχουν μόνο τα codecs για ur σύστημα και μπορεί να παίξει anytype των αρχείων βίντεο και μουσικής |