![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako sam obožavatelj WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wmp 11
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Yuk. |
|
| |||
| |||
| hehe apart from iTunes, winamp i WMP11 ive je sve koristi
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC media player. Odvaja audio struje. Podržava bilo koje šifriranje tip (kao čeznuti kao te imati odgovarajući codec). I slobodnih.
|
| |||
| |||
| Ja sam bila na WinAmp sama za sebe, a sada. Ali mislim o ide natrag na Media monkey Trebali bi provjeriti to vanjska strana. Imam ne koristi ga na godinu dana ili tako ali on voli kao da je imao neke lijepe promjene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player classic Volim ga jer koristi manje memorije i vrlo je fleksibilan ako koristite u Win Xp ofcourse o tome kako u Linuxu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Li koristiti WinAmp za mp3s, kao što sam to značajki kao što su, ali imaju tendenciju da koriste Windows Media Player Classic za filmove.
Ona radi OK na XP i Vidik i vrlo ravno naprijed ... i kao što je spomenuto, to je besplatno i ne monopolizirati resursa. Ima puno mogućnosti, iako su neke malo skriven, tako da ćete trebati loviti oko opcije izbornika vidjeti što se može učiniti. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| tru ... najbolje za webmastere i profesionalce ako u imati samo codec na ur sistem može igrati u anytype glazbe i video datoteke |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 3 | 1. kolovoz 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 navika reprodukciju multimedijskih datoteka | jasah | Multimedija i kodeci | 2 | 4. lipnja 2009 09:06 |
| Media Player toolbar | Razer | Windows Operating Systems | 4 | 6. siječanj 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Computer Izvanred | Općenito Software Chat | 1 | 30 siječanj 2007 06:43 |
| Media Player? | Computer Izvanred | Općenito Software Chat | 3 | 15. Sep 2006 06:26 |
| Thread Tools | |
| |