![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehát én vagyok rajongó WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Yuk. |
|
| |||
| |||
| hehe eltekintve iTunes winamp és WMP11 van ive használt
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC media player. Elválasztja audiót. Támogat minden olyan kódolási típusa (amíg van a megfelelő kodek.) És ingyenes.
|
| |||
| |||
| Már a WinAmp magam egy kicsit most magam. De én gondoltam, hogy vissza kell menni Media Monkey Akkor nézd meg. Még nem használta egy év, vagy úgy, de úgy szereti, mint azt már pár szép változásokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player Classic Szeretem, mert kevesebb memóriát használ, és nagyon rugalmas ha u használata természetesen Win XP Mit szólsz a Linux? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használom a WinAmp mp3s, ahogy tetszik jellemzőit, de inkább a Windows Media Player Classic filmeket.
Mûködik OK XP és Vista és nagyon egyenesen előre ... és mint már említettük, ez ingyenes, és nem hog források. Vannak sok funkciók, bár némelyik egy kicsit rejtett, ezért meg kell vadászni körül menüopció hogy mit tehetek. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| TVT ... legjobb webmestereknek és szakemberek ha u volna csak a codec-on ur rendszer és játszhat anytype zene és videó fájlok |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 3 | 1. Aug 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| Media Player eszköztár | Razer | A Windows operációs rendszerek | 4 | 6. január 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Számítógép-Spec | General Chat szoftver | 1 | 30. január 2007 06:43 |
| Media Player? | Számítógép-Spec | General Chat szoftver | 3 | 15. Szeptember 2006 06:26 |
| Téma eszközök | |
| |