![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi aš iš Winamp ventiliatoriaus ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Yuk. |
|
| |||
| |||
| hehe išskyrus iTunes winamp wmp11 ir yra visų IVE naudojami
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC media player. Atskiria audio streams. Palaiko bet kodavimas rūšį (tol, kol jums reikia kodekų). Ir jos nemokamai.
|
| |||
| |||
| Man buvo ant Winamp save, o dabar pats. Bet aš galvoju apie grįžimo į Media Monkey Turėtumėte check it out. Aš ne jį vartojo per metus arba tiek, bet jai patinka, kaip jis turėjo tam tikrą Nice pakeitimų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player Classic Man patinka, nes naudoja mažiau atminties ir yra labai lanksti If u naudoti Win XP Žinoma kaip apie Linux?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju Winamp, mp3, nes man patinka funkcijas, bet yra linkę naudoti "Windows Media Player Classic filmų.
It works OK XP ir Vista, ir labai tiesiai į priekį ... ir, kaip minėta pirmiau, tai nemokama ir nėra šernas ištekliai. Yra daug galimybių, nors yra šiek tiek paslėptas, todėl Jums reikia medžioti po meniu pamatyti, ką jis gali padaryti. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| tru ... geriausia webmasters & profesionalų jei ir yra tik dėl UR sistema ir kodekus gali žaisti anytype muzikos ir vaizdo failų |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Media Player " | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 1 rugpjūtis 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4 birželis 2009 09:06 |
| Media Player "įrankių juosta | Razer | Windows "operacinės sistemos | 4 | 6 sausis 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Kompiuterių Spec | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 30 sausis 2007 06:43 |
| Media Player? | Kompiuterių Spec | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 15 rugsėjis 2006 06:26 |
| Temos įrankiai | |
| |