![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže som fanouškem WinAmp ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WMP 11
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Fuj. |
|
| |||
| |||
| hehe Okrem iTunes, winamp a WMP11 je použitý IVE
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC Media Player. Oddeľuje audio prúdov. Podporuje akýkoľvek typ kódovania (pokiaľ máte zodpovedajúce kodeky). A zadarmo.
|
| |||
| |||
| Bol som na WinAmp sám pre seba, zatiaľ čo teraz. Ale já jsem přemýšlel o Vraciam sa do Media Monkey Mali by ste sa pozrieť. Mám nepoužíva sa do roka, alebo tak, ale je rád, ako to má niektoré príjemné zmeny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zoom Player Pro
|
| |||
| |||
| Windows Media Player klasika Páči sa mi to, pretože používa menej pamäte a je veľmi flexibilné v prípade použitia u Win XP určite o tom, ako v Linuxe? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám WinAmp pre mp3, pretože mám rád je to funkcia, ale majú tendenciu na používanie programu Windows Media Player Classic pre filmy.
Funguje to ok v XP a Vista a je veľmi vpred ... a ako už bolo uvedené vyššie, je to zadarmo a nie je chrapoun zdrojov. Existuje množstvo funkcií, aj keď niektoré sú trochu schované, takže budete musieť zháňať po ponuke možnosťou vidieť, čo sa dá robiť. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| TRU ... Najlepšie pre webmasterov & profesionálov je-li u mať len kodeky na ur systému a môže hrať anytype hudobných a video súborov |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Media Player | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. augusta 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 zvyknutý hrať mediálnych súborov | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. júna 2009 09:06 |
| Media Player toolbar | Razer | Operačné systémy Windows | 4 | 6. január 2009 10:18 |
| Media Player 11? | Počítačové Spec | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. január 2007 06:43 |
| Media Player? | Počítačové Spec | Všeobecné Software Chat | 3 | 15. September 2006 06:26 |
| Thread Tools | |
| |