![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако сам обожаватељи Уинамп ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Умп 11
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ыук. |
|
| |||
| |||
| хехе апарт фром иТунес, Уинамп и УМП11 иве је све користи
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ВЛЦ медиа плаыер. Одваја аудио струје. Подржава било које кодиран тип (као један дуг као те имати одговарајући Цодец). И слободних.
|
| |||
| |||
| Ја сам била на Уинамп сама за себе, а сада. Али мислим о иде назад на Медиа монкеы Требало би провјерити то вањска страна. Имам не користи га на годину дана или тако али он воли као да је имао неке лепе промене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зоом Плаыер Про
|
| |||
| |||
| Уиндоус Медиа Плаыер цлассиц Волим га јер користи мање меморије и врло је флексибилан ако користите у Уин Ксп офцоурсе о томе како да у Линукс? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ли користити Уинамп за МП3с, као што сам то функција као што су, али имају тенденцију да користе Уиндоус Медиа Плаыер Цлассиц за филмове.
Она ради ОК на КСП па Видик и врло равно напријед ... и као што је поменуто, то је бесплатно и не монополизирати ресурса. Има пуно могућности, иако су неке мало скривен, тако да ћете требати ловити око опције менија видјети шта се може учинити. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| тру ... најбоље за вебмастере и професионалце ако у имати само Цодец на ур систем може играти у анытыпе музике и видео датотеке |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Медиа Плаыер | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 3 | 1 аугуст 2009 05:40 |
| Уиндоус Медиа Плаыер 11 навика репродукцију мултимедијалних датотека | јасах | Мултимедија и кодеци | 2 | 4. јуна 2009 09:06 |
| Медиа Плаыер тоолбар | Разер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 6 јануар 2009 10:18 |
| Медиа Плаыер 11? | Цомпутер Изванред | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 јануар 2007 06:43 |
| Медиа Плаыер? | Цомпутер Изванред | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 15. Сеп 2006 06:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |