![]() |
|
| |||
| |||
| ОК, Ive намагався це кілька разів і перетворили її на підставку ... Потрібні їм записати ISO файл на DVD ... Я використовую нову версію Nero ... Чи можна допомогти мені на це? Спасибо заранее / / |
|
| |||
| |||
| Це неправильно форуму, буде модератором pleasse перемістити. Спасибо Відкрити Nero і виберіть пункт "Створити диск з образу або збережений файл. Знайдіть файл ISO. Вибір параметрів для горіння. Натисніть кнопку ОК / Брун і чекати його до кінця. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав в мультимедіа, драйвери & кодеки форум.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який progarm я повинен використовувати для запису DVD? | Маленький Репер | Мультимедіа & кодеки | 1 | 22 листопада 2008 09:52 |
| Не вдається записати файли на компакт-диску | DanielCyr | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 січня 2008 04:04 |
| Заплановані запису на CD? | coolsafe | General Software чат | 1 | 10 січня 2008 21:31 |
| Нахиляє запису CD, але DVDs спалити штраф?? | tremaine66 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 1 листопада 2007 03:03 |
| Що я можу використовувати для запису дисків з? | Майстер | General Software чат | 5 | 20 вересня 2006 12:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |