menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Jpeg vypalování na CD v systému Windows 98

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 14:35
Nový člen skupiny

Default Jpeg vypalování na CD v systému Windows 98

Nazdar! Já jsem se snaží kopírovat nějaké fotky na CD vypnutí příteli dcera počítač. Je to velmi staré a operačním systémem Windows 98. Našla jsem vypalování program, který bude fungovat na 98, ale nerozpozná JPEG. Jsem unavený, flash disku, ale nefunguje ani v 98. Nějaké návrhy na to, co program mohu použít k vyřešení tohoto problému? Veškeré odpovědi budou velmi oceňována. Díky.
Old 8. června 2009, 17:13
Moderátor skupiny

Default Jpeg vypalování na CD v systému Windows 98

Instalace Windows 98 USB Mass Storage Device Driver pro operační systémy Windows 98/ME a poté pomocí flash disku.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7 Iso Burning / Instalace stecal Operační systémy Windows 9 25.října 2009 17:17
Vypalování videa na DVD s ImgBurn a Windows Media Player viperdude Multimedia & Kodeky 0 26. května 2009 13:23
Vypalování CD pomozte prosím Zelená Gentleman Multimedia & Kodeky 2 26. listopadu 2008 09:09
Pdf na jpeg Tinkerbell Obecné Software Chat 7 16. srpna 2008 20:27
Vypalování DVD fazers1 Multimedia & Kodeky 1 8. leden 2008 08:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.