![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok! Im 'težak da biste kopirali neke slike na CD-off prijatelju kći kompjuter. To je veoma star i sa sustavom Windows 98. Otkrio sam što gori program koji će raditi na 98, ali ga ne prepoznaje jpegs. Sam umorna flash disk, ali da ne radi u 98 bilo. Bilo koji sugestija kako je na to što program mogu koristiti za rješavanje ovog problema? Bilo koji i svi odgovori će biti mnogo poštovati. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Instalacija Windows 98 USB Mass Storage Device Driver za Windows 98/ME i zatim upotrijebite flash drive. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 Iso Prženje / Instalacija | stecal | Windows Operating Systems | 9 | 25 listopad 2009 17:17 |
| Burning Videos da DVD sa ImgBurn i Windows Media Player | viperdude | Multimedija i kodeci | 0 | 26. svibanj 2009 13:23 |
| CD spaljivanje pomoć molim | Zelena veleposjednik | Multimedija i kodeci | 2 | 26. studeni 2008 09:09 |
| Pdf u jpeg | tinkerbell | Općenito Software Chat | 7 | 16. kolovoz 2008 20:27 |
| DVD Burning | fazers1 | Multimedija i kodeci | 1 | 8. siječanj 2008 08:49 |
| Thread Tools | |
| |