![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм се опитват да копирате CD албум от "Моята музика" папка върху празен CD използват WM Player 11. Просто намери, че той свикнал играят на CD плеър, както аз мисля, че файловете са. WMA формат. Призная, че са използвани за Nero, което беше добре, но не по този puter! Как мога да конфигурирате WM Player, за да горят are.mp3 файлове, така че на диска може да се играе на друго място? благодарности Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм напълно сигурен WMP има съоръжения, за да превърнат музикалния формат.
| |||
| |||
| Имам Nero на CD. Да се инсталира това! Благодарности. Декан |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново След disocvering, че тази версия на Nero приучавам инсталира на Windows Vista Premium, аз съм все още в определят по отношение на това как да конфигурирате WMP 11, така че да изгаря. WMA файлове от HD (например музиката ми) към CD но инча Mp3 формат . Иначе ми CD плеър ще бъде много тихо! Благодарности |
|
| |||
| |||
| Имам Vista и Nero, просто получи пластир. Или получи преобразувател за конвертиране на WMA файлове MP3 след това използвайте WMP11. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как се слага да имате филм и музика и чуждестранни ябълка Портативен плейър? | panpangege | Мултимедия & Codecs | 1 | 2-ри ноември, 2009 14:21 |
| Запалимост Videos за DVD С ImgBurn и Windows Media Player | viperdude | Мултимедия & Codecs | 0 | 26 май 2009 г. 13:23 |
| Какво е добър безплатен аудио / музикалния плеър за Linux? | vistadude | Linux & Алтернативни OS | 7 | 1-во Feb 2009 06:31 |
| Запалимост музика CD | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 12 | 3 Feb 2008 16:22 |
| Как да поставя музиката в моя Mp3 плеър? | Redskittlz | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 20 март 2007 18:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |