![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem se snaží kopírovat z CD alba 'Moje hudba' složce na prázdné CD přehrávač pomocí WM 11. Jen zjistil, že je zvyklý hrát na CD přehrávač, jak myslím, že jsou soubory. Wma formátu. Přiznávám, že jsem používal Nero, který byl dobře, ale jeho ne na tomto čové! Jak lze nakonfigurovat WM hráč vypálit soubory, které are.mp3 takže CD je možné přehrát i jinde? díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem zcela jisti WMP má zařízení převést hudební formát.
| |||
| |||
| Mám Nero na CD. Musí instalovat to! Díky. Děkan |
|
| |||
| |||
| Ahoj znovu Po disocvering, že tato verze Nero zvyklý instalovat na Windows Vista Premium, že jsem stále v určovat, jak nastavit WMP 11 tak, že pálí. WMA souborů z HD (např. Moje hudba) na CD, ale v. Formátu mp3 . Jinak moje CD přehrávač bude klid! Díky |
|
| |||
| |||
| Mám Vista a Nero, jen získat náplast. Nebo dostanete měnič převádět soubory WMA do MP3 a poté pomocí WMP11. |