![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι προσπαθεί να αντιγράψει ένα CD album του "My Music" φάκελο σε ένα κενό CD με τη χρήση WM player 11. Μόλις έμαθε ότι συνηθίζει παίξουν σε ένα CD player, όπως νομίζω ότι τα αρχεία είναι. Wma format. Παραδέξου ήμουν έχουν Nero που ήταν ωραία, αλλά δεν τον υπολογιστή για αυτό! Πώς μπορώ να ρυθμίσω WM παίκτη να κάψει τα αρχεία που are.mp3, έτσι ώστε το CD μπορεί να παίξει αλλού; ευχαριστώ Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι εντελώς σίγουρος WMP έχει τις εγκαταστάσεις για να μετατρέψει τη μουσική μορφή.
| |||
| |||
| Έχω Nero σε CD. Να εγκαταστήσετε αυτό! Ευχαριστώ. Dean |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι Μετά disocvering ότι αυτή η έκδοση του Nero συνηθίζει εγκατάσταση σε υπολογιστές με Windows Vista Premium, είμαι ακόμα σε μια ενημέρωση κώδικα για το πώς να ρυθμίσετε το Windows Media Player 11 έτσι ώστε να καίγεται. Wma αρχεία από την HD (π.χ. My Music) σε ένα CD, αλλά σε μορφή. Mp3 format . Διαφορετικά, CD player μου θα είναι πολύ ήσυχο! Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Έχω Vista και το Nero, μόλις λάβετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα. Ή έχετε ένα μετατροπέα για τη μετατροπή των αρχείων σε MP3 WMA τότε χρήση WMP11. |