![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam težak za kopiranje CD-a sa albuma "Moj Music" praznu mapu na CD-u pomoću WM playera 11. Dovoljno je doznao da je navika igra na CD player kao JA misliti datoteke. WMA formatu. Priznajte da sam koristio Nero koji je bio u redu, ali ne na ovoj svojoj puter! Kako mogu konfigurirati WM player sagorijevati datoteke koje are.mp3 CD-a, tako da se može igrao negdje drugdje? hvala Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne potpuno siguran wmp ima objekte pretvoriti u glazbi formatu.
| |||
| |||
| Imam Nero na CD-u. Će instalirati ovaj! Hvala. Dekanat |
|
| |||
| |||
| Bok ponovo Nakon disocvering da je ova verzija Nero navika instalirati na Windows Vista Premium, ja sam još uvijek u škripac kako konfigurirati wmp 11 tako da je Burns. WMA datoteka s HD (npr. My Music) na CD-u, ali u. Mp3 formatu . Inače, moj CD player je idući u biti vrlo miran! Hvala |
|
| |||
| |||
| Imam Vista i Nero, samo dobili zakrpu. Ili dobijete konverter pretvoriti u WMA datoteke u MP3 onda koristiti WMP11. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? | panpangege | Multimedija i kodeci | 1 | 2. studeni 2009 14:21 |
| Burning Videos da DVD sa ImgBurn i Windows Media Player | viperdude | Multimedija i kodeci | 0 | 26. svibanj 2009 13:23 |
| Što je dobar besplatan audio / music player za Linux? | vistadude | Linux OS i alternativna | 7 | 1. veljača 2009 06:31 |
| Burning glazbu na cd | tinkerbell | Općenito Software Chat | 12 | 3. veljača 2008 16:22 |
| Kako staviti glazbu na mom mp3 player? | Redskittlz | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 20. ožujak 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |