![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Próbálom másolni egy CD album a "My Music" mappában be egy üres CD-t használó WM player 11. Csak kiderült, hogy szokott játszani a CD-lejátszó, ahogy én gondolom, hogy a fájlok. Wma formátumban. Ismerd Én korábban Nero ami szép, de nem ez a számítógépes! Hogyan lehet konfigurálni WM player égetni a fájlokat, are.mp3, hogy a CD-t is játszott máshol? köszönöm Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok teljesen biztos benne van a WMP berendezések átalakítására, a zene formátumban.
| |||
| |||
| Én a Nero CD-t. Kötelesek ezt! Köszönöm. Dean |
|
| |||
| |||
| Üdv ismét Miután disocvering, hogy ezt a verziót a Nero szokott telepíteni a Windows Vista Premium, én még mindig meg, hogy hogyan állítsd WMP 11, hogy az égési sérülések. WMA fájlokat a HD (pl. a My Music), hogy egy CD-t, de. Mp3 formátumban . Ellenkező esetben, a CD-lejátszó lesz nagyon csendes! Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Van Vista és Nero, csak egy patch. Vagy egy konverter konvertálni a WMA fájlok MP3 majd WMP11. |