![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem se snaží kopírovať z CD albumu 'Moja hudba' priečinku na prázdne CD prehrávač pomocou WM 11. Len zistil, že je zvyknutý hrať na CD prehrávač, ako myslím, že sú súbory. Wma formáte. Pripúšťam, že som používal Nero, ktorý bol dobre, ale jeho ne na tomto tačové! Ako je možné nakonfigurovať WM hráč vypáliť súbory, ktoré are.mp3 takže CD je možné prehrať aj inde? vďaka Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem úplne istí WMP má zariadenie previesť hudobný formát.
| |||
| |||
| Mám Nero na CD. Musí inštalovať to! Vďaka. Dekan |
|
| |||
| |||
| Ahoj znova Po disocvering, že táto verzia Nero zvyknutý inštalovať na Windows Vista Premium, že som stále v určovať, ako nastaviť WMP 11 tak, že pália. WMA súborov z HD (napr. Moja hudba) na CD, ale v. formáte mp3 . Inak moje CD prehrávač bude kľud! Vďaka |
|
| |||
| |||
| Mám Vista a Nero, len získať náplasť. Alebo dostanete menič prevádzať súbory WMA do MP3 a potom pomocou WMP11. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako Dajte iTunes Film a hudba na non-jablko Prenosný prehrávač? | panpangege | Multimedia & Kodeky | 1 | 2 novembra 2009 14:21 |
| Vypalování videa na DVD s ImgBurn a Windows Media Player | viperdude | Multimedia & Kodeky | 0 | 26. mája 2009 13:23 |
| Čo je dobré voľný audio / hudobný prehrávač pre Linux? | vistadude | Linux & Alternatívne OS | 7 | 1. februára 2009 06:31 |
| Napaľovanie hudby na CD | Tinkerbell | Všeobecné Software Chat | 12 | 3. februára 2008 16:22 |
| Ako si dať hudbu na mojom MP3 prehrávači? | Redskittlz | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 20. marca 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |