![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам тежак за копирање ЦД-а са албума "Мој Мусиц" празну фасциклу на ЦД-у помоћу УМ плејера 11. Довољно је дознао да је навика игра на ЦД плаыер као ЈА мислити датотеке. УМА формату. Признајте да сам користио Неро који је био у реду, али не на овој својој путер! Како могу конфигурисати УМ плаыер сагоријевати датотеке које аре.мп3 ЦД-а, тако да се може играо негде другде? хвала Деканат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не потпуно сигуран умп има објекте претворити у музици формату.
| |||
| |||
| Имам Неро на ЦД-у. Ће инсталирате овај! Хвала. Деканат |
|
| |||
| |||
| Бок поново Након дисоцверинг да је ова верзија Неро навика инсталирате на Уиндоус Виста Премиум, ја сам још увек у шкрипац како конфигурисати умп 11 тако да је Бурнс. УМА податке са ХД (нпр. Мы Мусиц) на ЦД-у, али у. Мп3 формату . Иначе, мој ЦД плаыер је идући да буде врло миран! Хвала |
|
| |||
| |||
| Имам Виста и Неро, само добили закрпу. Или добијете конвертер претворити у УМА датотеке у МП3 онда користити УМП11. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како ставити ИТунес Филм и музика на не-Аппле Преносни плејер? | панпангеге | Мултимедија и кодеци | 1 | 2. новембар 2009 14:21 |
| Бурнинг Видеос да ДВД са ИмгБурн и Уиндоус Медиа Плаыер | випердуде | Мултимедија и кодеци | 0 | 26 мај 2009 13:23 |
| Шта је добар бесплатан аудио / мусиц плаыер за Линукс? | вистадуде | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 1 фебруар 2009 06:31 |
| Бурнинг музику на цд | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 3 фебруар 2008 16:22 |
| Како ставити музику на мом мп3 плаыер? | Редскиттлз | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 20 март 2007 18:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |