![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben klasör Müziğim 'bir boş CD WM Player 11 kullanarak üzerine bir CD albümü kopyalamak için çalışıyorum. Sadece bir CD çalar bunu alışkanlık oynamak gibi dosyaları olduğunu düşünüyorum. Wma formatında öğrendim. I have to Kabul Nero oldukça iyi ama bu puter üzerine değildi! Nasıl-ebilmek i yapılandırmak WM oyuncu dosyaları are.mp3 böylece CD başka oynatılabilirler yazmaya? teşekkürler Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben tamamen WMP müzik formatı dönüştürmek için tesisler olduğundan emin değilim.
| |||
| |||
| Ben Nero CD. Bu yüklemek edeyim! Teşekkürler. Dekan |
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar Bu Nero alışkanlık bu sürümü Windows Vista Premium üzerine, henüz bir düzeltme olarak am HD nasıl yapılandırılır WMP 11 böylece yanma için. Wma dosyası olarak yüklemek disocvering sonra () bir CD'ye ancak Müziğim gibi. Mp3 formatında . Aksi takdirde, CD çalar çok sessiz olacak! Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ben Vista ve Nero, sadece bir düzeltme eki alabilirler. Veya MP3 sonra WMA dosyalarını dönüştürmek için WMP11 kullanın çevirici elde. |