![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я намагався скопіювати компакт-диск з альбому "Моя музика" Папка на чистий диск з використанням WM Player 11. Тільки що дізнався, що це звичай грати на програвач компакт-дисків, як я думаю, що файли. WMA формат. Визнайте мене було Nero якому було добре, але його не з цієї комп'ютерної! Як мені налаштувати WM Player для запису файлів, так що are.mp3 CD можуть бути відтворені в інших країнах? спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не зовсім впевнений, WMP оснащена необхідним обладнанням для перетворення формату музики.
| |||
| |||
| Я Nero на CD. Встановлюють це! Спасибо. Дін |
|
| |||
| |||
| Привіт знову Після disocvering, що ця версія Nero звичай з установки Windows Vista Premium, я все ще виправити, як налаштувати WMP 11, з тим, що він горить. WMA файли з HD (наприклад, Моя музика ") на компакт-диск, але в форматі. Mp3 форматі . У противному випадку, моя програвача компакт-дисків буде дуже тихо! Спасибо |
|
| |||
| |||
| У мене Vista і Нерона, просто отримати патч. Або отримати, які перетворять WMA файли в MP3 потім використовувати WMP11. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як поставити Itunes фільмів і прослуховування музики до не-Apple Портативний плеєр? | panpangege | Мультимедіа & кодеки | 1 | 2 листопада 2009 14:21 |
| Запис відео на DVD з ImgBurn і Windows Media Player | viperdude | Мультимедіа & кодеки | 0 | 26 травня 2009 13:23 |
| Що таке хороший безкоштовний аудіо / музичний програвач для Linux? | vistadude | Linux & альтернативних ОС | 7 | 1 лютого 2009 06:31 |
| Запис музики на компакт-диск | Tinkerbell | General Software чат | 12 | 3 лютого 2008 16:22 |
| Як поставити музику в моєму MP3-плеєрі? | Redskittlz | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 20 березня 2007 18:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |