![]() |
|
| |||
| |||
| Ξαφνικά δεν μπορώ να παίξει πρωτότυπο DVDs στον υπολογιστή μου. Έχω έναν κωδικό σφάλματος 80040216 με δύναμη dvd. Δεν θα παίξει στο media player, είτε αυτό λέει κάτι για ένα προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων. Καμιά ιδέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε PowerDVD δεν εξοικονόμηση preferances σας και να το εγκαταστήσετε εκ νέου και πάλι
| |||
| |||
| ένας από τους καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν από αυτό το λάθος απεγκατάσταση Cyberlink σας και στη συνέχεια προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ενημερωμένο Cyber link. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Tsst corp CDDVDW SH-223F doesn't παίξετε οποιοδήποτε CD ή DVD, | alice201 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 4η Ιουν 2009 02:44 |
| Burning dvds στο δίσκο | bikerbrov | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιαν 2008 22:52 |
| Πρόβλημα Παιχνιδιών DVDs | MatM | Multimedia & Codecs | 12 | 23 Νοε 2007 09:55 |
| Dvds συνηθίζει παίξει | bag29uk | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Ιαν 2007 05:42 |
| Τι να χρησιμοποιήσω για να κάψει Με τα DVD; | Wizard | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 20η Σεπ 2006 12:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |