![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zrazu nemůžu hrať originálne DVD na mojom PC. Dostávám chybu kód 80040216 s napájecím dvd. Nebudú hrať v multimediálny prehrávač ani to hovorí niečo o ochranu autorských práv. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste odinštalovať PowerDVD bez ukladania preferances a preinštalovať ju znova
| |||
| |||
| jeden z najlepšie dostanete zadarmo od tejto chybe odinštalovať váš Cyberlink a skúste nainštalovať aktualizované Cyber odkaz. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tsst Corp CDDVDW SH-223F doesnt hrať akékoľvek CD alebo DVD | alice201 | Drives & Removable Media | 0 | 4. júna 2009 02:44 |
| Vypalování DVD na disk | bikerbrov | Drives & Removable Media | 1 | 25 januára 2008 22:52 |
| Problém Prehrávanie DVD | MATMA | Multimedia & Kodeky | 12 | 23. novembra 2007 09:55 |
| DVD zvyknutý hrať | bag29uk | Všeobecné Software Chat | 2 | 25. január 2007 05:42 |
| Aký mám použiť na napálenie DVD s? | Sprievodca | Všeobecné Software Chat | 5 | 20. September 2006 12:14 |
| Thread Tools | |
| |