![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някои файлове са изчезнали от моята система и сега не мога да видя всяко видео. Всеки път, когато времето, че се опитвам да видя всяко видео в You Tube това е посланието, че съм получил ... "Здравей, ти можеш да напишеш изключен или е стара версия на Flash Player на Adobe. Изтеглете последната Flash Player" Първо, той е IMPOSIBLE да свалите "Adobe Flash Player" един мой приятел ми имейл инсталатора и аз настанявам но никакви резултати. JavaScript, изглежда, на. А точки за възстановяване, не може да се направи или .. Всеки съвет, моля Благодаря |
|
| |||
| |||
| Опитайте се да деинсталирате напълно Adobe Flash. След това се опитайте да си изтеглите новата версия. Използвайте Adobe Онлайн деинсталираща да се отървете от всички останки. След инсталиране на Свежи Версия |
|
| |||
| |||
| Вие също трябва да бъдат сигурни, че имаш най-новата версия на Java. Имах проблеми ми самостоятелно да изтеглите това, когато аз веднъж имах нужда от него, не може да го изтеглите от сайта им, във всеки случай, ако сте Download Azureus Vuze, тя ще ви помоля да ъпгрейд към новата версия на Java, избра за инсталиране на изтеглите и да го инсталирате Java себе си. Само така ще знаете от банкомат, във всеки случай това е голямо нещо да Vuze, много игри и сайтове, софтуер са започнали да използват Торенти за изтегляне. |
|
| |||
| |||
| Само глави за бъдещето. Въпреки, че са налице правни торенти, има обсъждане на TCF не е позволено. |
|
| |||
| |||
| Ох ми лошо, аз няма да ги спомена отново. После съжалявам, не може да помогне с това. = / |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| да изтеглите JRE 6.0?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ISOs Videos | CodeFreakC | Мултимедия & Codecs | 3 | 26 Юни 2008 05:28 |
| Домашно Видео - Начало Made Videos | ComputerGuy | Мултимедия & Codecs | 8 | 5-и парламентарен Юни 2008 15:46 |
| Качи Видео | KanoakaVirus | Общността Новини & Чат | 3 | 24 май 2008 г. 00:52 |
| Видео пазят замразяване | torana9x | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 20 декември 2007 04:08 |
| Моите клипове пазят спиране. | Steeve2000 | Мултимедия & Codecs | 1 | 17 Дек 2007 12:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |