![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chyběly některé soubory z mého systému, a teď nevidím žádné video. Pokaždé, když se čas, který se snažím vidět žádné video na You tube je to poselství, které jsem obdržel ... "Dobrý den, buď máte vypnutý jazyk JavaScript nebo starou verzi přehrávače Adobe Flash Player. Získejte nejnovější přehrávač Flash Player" Za prvé, bylo imposible ke stažení "přehrávač Adobe Flash" můj přítel e-mail mi instalátor a Nainstaloval jsem, ale žádné výsledky. JavaScript se zdá být on. Body obnovení nelze provést buď .. Any advice please Děkujeme vám |
|
| |||
| |||
| Pokuste se zcela odinstalovat Adobe Flash. Pak zkuste stáhnout novou verzi. Pomocí Adobe Online Uninstaller jak se zbavit všech pozůstatků. Pak nainstalujte Čerstvé Version |
|
| |||
| |||
| Musíte také mít jistotu, že máte nejnovější verzi Javy. Měl jsem problémy, můj vlastní stáhnout, když jsem kdysi měl potřebu ji nemohl stáhnout z jejich stránek, tak jako tak, pokud si stáhnete Azureus Vuze, zeptá se vás provést upgrade na nejnovější verzi Javy, rozhodl dosadit do stahovat a instalovat java za samozřejmé. jediný způsob, jak vím, atm, kdekoli je to skvělá věc, mít Vuze, mnoho her a software míst začaly používat Dnes je ke stažení. |
|
| |||
| |||
| Jen hlavy až k budoucnosti. Ačkoli existují právní torrenty, tam diskuse na TCF není dovoleno. |
|
| |||
| |||
| Ach můj špatný, nebudu uvádět znovu. Pak líto, nemůže pomoci. = / |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si stáhnete JRE 6.0?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| ISO Videa | CodeFreakC | Multimedia & Kodeky | 3 | 26. června 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. června 2008 15:46 |
| Nahrát video | KanoakaVirus | Společenství Novinky a chat | 3 | 24. května 2008 00:52 |
| Videa zachovat mrazu | torana9x | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 20. prosinec 2007 04:08 |
| Moje videa zachovat zastávky. | Steeve2000 | Multimedia & Kodeky | 1 | 17. prosince 2007 12:01 |
| Thread Nástroje | |
| |