![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ορισμένα αρχεία έλειπαν από το σύστημά μου και τώρα δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Κάθε φορά φορά που προσπαθώ να δω κανένα βίντεο στο You tube αυτό είναι το μήνυμα που έλαβα ... "Γεια σας, μπορείτε είτε να απενεργοποιήσει την Javascript ή κάποια παλαιά έκδοση του Flash Player της Adobe. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Flash Player"
Πρώτον, ήταν imposible να κατεβάσετε "Flash-Player Adobe" ένας φίλος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, μου το πρόγραμμα εγκατάστασης και εγκατέστησα αλλά δεν αποτελέσματα. JavaScript, φαίνεται σχετικά. Ένα σημείων επαναφοράς δεν μπορεί να γίνει είτε .. Οποιαδήποτε συμβουλή παρακαλώ Σε ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Προσπαθήστε να απεγκαταστήσετε εντελώς Adobe Flash. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να κάνετε λήψη μια νέα έκδοση.
Χρησιμοποιήστε το Adobe Online απεγκατάστασης για να απαλλαγούμε από όλα τα υπολείμματα. Στη συνέχεια εγκαταστήστε μια Νωπά Version |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε, επίσης, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχεις την τελευταία έκδοση της Java.
Είχα προβλήματα εαυτό μου για να κατεβάσετε αυτό όταν είχα μια φορά τη χρειάζονται, δεν θα μπορούσε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα τους, ούτως ή άλλως, εάν κάνετε λήψη Azureus Vuze, θα σας ζητήσει να κάνετε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της Java, επέλεξε το πρόγραμμα εγκατάστασης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το java εαυτό. ο μόνος τρόπος που ξέρω ΑΤΜ, ούτως ή άλλως είναι ένα μεγάλο πράγμα να έχει Vuze, πολλά παιχνίδια και τοποθεσίες λογισμικού έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν Torrents για download. |
|
|
|||
|
|||
|
Απλά κεφάλια επάνω για το μέλλον.
Αν και υπάρχουν νομικά χειμάρρους, υπάρχουν συζητήσεις σε TCF δεν επιτρέπεται.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohh κακό μου, δεν θα τους αναφέρω πάλι.
Τότε λυπάμαι που δεν μπορεί να βοηθήσει με αυτό. = / |
|
|
|||