![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány fájl hiányzik az én-rendszer, és most nem látok semmilyen videót. Minden alkalommal, amikor alkalom, hogy megpróbálok, hogy lásd a videót a You Tube ez az üzenet, amit kaptam ... "Hello, te egyik volna JavaScript esztergált távoli vagy egy régi változat-ból Adobe Flash Player-t. Szerezd meg a legújabb Flash lejátszó" Először is kilövés letölthető "Adobe Flash Player" egy barátom elektronikus levél én a telepítőt, és telepítettem, de nem hozott eredményt. JavaScript, úgy tűnik, tovább. A visszaállítási pontok nem valósítható meg sem .. Valamilyen tanácsot kérlek Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg teljesen eltávolítani Adobe Flash. Ezután próbálja meg letölteni az új verziót. Használja a Adobe Online Uninstaller megszabadulni minden maradványai. Majd telepítsd a Friss Version |
|
| |||
| |||
| El is kell lenni abban, hogy megvan a legújabb verziója a Java. Gondjaim voltak magam, hogy töltse le ezt, amikor egyszer volt szükségem rá, nem tudta, hogy töltse le a telek, egyébként, ha le Azureus Vuze, akkor megkéri Önt, hogy frissítse a Java legújabb változata, úgy döntött, hogy a telepítő töltse le és telepítse java magától. Csak így tudok atm, egyébként ez egy nagyszerű dolog, hogy a Azureus, sok játék és szoftver helyek elkezdték használni Torrents letölthető. |
|
| |||
| |||
| Just a heads-up a jövőre nézve. Bár nincs jogi özön, ott tárgyalja TCF nem megengedett. |
|
| |||
| |||
| Ohh az én hibám, nem fogom említeni őket újra. Akkor sajnálom, nem tud segíteni ebben. = / |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| már letöltötte a jre 6.0?