![]() |
|
| |||
| |||
| חלק מהקבצים היו חסרים במערכת שלי ועכשיו אני לא רואה שום וידאו. בכל פעם זמן כי אני מנסה לראות וידאו ב You Tube זהו המסר שקיבלתי ... "הלו, אתה גם יש לך JavaScript מושבת או גרסה ישנה של נגן פלאש של אדובי. קבל את Flash Player האחרונה" ראשית, זה היה imposible להוריד "Adobe Flash Player" ידיד של הדוא"ל שלי לי את תוכנית ההתקנה, התקנתי אך ללא תוצאות. JavaScript, נראה ב. נקודות שחזור לא ניתן לעשות זאת גם .. עצה בבקשה תודה |
|
| |||
| |||
| נסה להסיר לחלוטין את התוכנה Adobe Flash. ואז לנסות להוריד גרסה חדשה. השתמש מסיר את התוכנה Adobe מקוון כדי להיפטר מכל remnants. לאחר מכן להתקין גירסה טריים |
|
| |||
| |||
| כמו כן, עליך להיות בטוח כי יש לך את הגרסה האחרונה של ג 'אווה. היו לי בעיות עצמי כדי להוריד את זה כאשר פעם היה לי צורך בה, לא יכול היה להוריד אותו מאתר הם, בכל אופן, אם תוריד Azureus Vuze, זה ישאל אותך כדי לשדרג לגירסה החדשה ביותר של ג 'אווה, בחרו את המתקין להוריד ולהתקין אותו Java עצמית. הדרך היחידה שאני מכיר של ATM, בכל מקרה זה דבר נהדר להיות Vuze, המשחק תוכנות ואתרים רבים החלו להשתמש ים להורדה. |
|
| |||
| |||
| רק התראה לעתיד. למרות שיש ים משפטיים, יש דיון בבית TCF אסור. |
|
| |||
| |||
| אוו רע שלי, אני לא אזכיר אותם שוב. אז מצטער לא יכול לעזור עם זה. = / |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך להוריד את JRE 6.0?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ISOs וידאו | CodeFreakC | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 26 יוני 2008 05:28 |
| סרטונים תוצרת בית - Home Made Videos | ComputerGuy | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | ה -5 בחודש יוני 2008 15:46 |
| העלאת וידאו | KanoakaVirus | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 24 מאי 2008 00:52 |
| לשמור על הקפאת וידאו | torana9x | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 20 דצמבר 2007 04:08 |
| אזור Videos לשמור עצר. | Steeve2000 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -17 דצמבר 2007 12:01 |
| שרשרת כלים | |
| |