![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai kurie failai nebuvo trūksta mano sistemoje ir dabar aš nematau jokių vaizdo. Kiekvieną kartą, kai kartas, kai aš stengiuosi pamatyti visus video You Tube tai pranešimą, kad gavau ... "Sveiki, Jums JavaScript yra išjungtas arba seną versiją Adobe Flash Player. Atsisiųskite naujausią Flash Player" Pirma, buvo imposible Norėdami atsisiųsti "Adobe Flash Player" iš mano e-mail draugas man montuotojas ir aš, bet įrengti jokių rezultatų. JavaScript, atrodo ant. Taškus, gali būti padaryta arba .. Any advice please Ačiū |
|
| |||
| |||
| Pabandykite visiškai pašalinti Adobe Flash. Tada pabandykite atsisiųsti naują versiją. Naudokite Adobe Online Uninstaller atsikratyti visų likučių. Įdiegti Fresh versija |
|
| |||
| |||
| Taip pat turite būti tikri, kad turite naujausią versiją Java. Aš turėjau problemų my self atsisiųsti šį kartą, kai aš jau reikia ji negalėjo parsisiųsti iš jos vietoje, bet kuriuo atveju, jei jus atsisiųsti Azureus Vuze, jis lieps atnaujinti naujausia versija Java, pasirinko montuotojui parsisiųsti ir įdiegti Java ją savarankiškai. Tik taip aš žinau ATM, anyways tai puikus dalykas, kad Vuze, daug žaidimų ir programinės įrangos svetaines pradėjo naudoti Torrents atsisiųsti. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog galvutės iki ateities. Nors egzistuoja teisinis torrent, ten diskusijos metu TCF neleidžiama. |
|
| |||
| |||
| Ohh mano blogas, aš ne kartą juos minėti. Tada sorry can't help with this. = / |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs Download JRE 6.0?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NPO Video | CodeFreakC | Multimedia & Codecs | 3 | Birželis 26, 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Videos | ComputerGuy | Multimedia & Codecs | 8 | 5 birželis 2008 15:46 |
| Upload Videos | KanoakaVirus | Community News & Chat | 3 | Gegužė 24, 2008 00:52 |
| Video laikyti šaldymo | torana9x | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 20 gruodis 2007 04:08 |
| Mano filmai laikyti sustojimo. | Steeve2000 | Multimedia & Codecs | 1 | 17 gruodis 2007 12:01 |
| Temos įrankiai | |
| |