![]() |
|
| |||
| |||
| Dažus failus trūka no manas sistēmas, un tagad es neredzu video. Katru reizi, kad reizi, kad mēģinu saskatīt kaut kādus video You tube, šī ir ziņa, ka esmu saņēmis ... "Hello, jums ir vai nu JavaScript izslēgts vai vecā versija, Adobe Flash Player. Iegūstiet jaunāko Flash Player" Pirmkārt, tā ir imposible, lai lejupielādētu "Adobe Flash Player" friend of mine email me installer, un es uzstādīti, bet nav rezultātu. JavaScript, šķiet on. Atjaunošanas punktus nevar darīt, vai nu .. Jebkuru konsultāciju, lūdzu, Paldies |
|
| |||
| |||
| Centieties, lai pilnībā atinstalēt Adobe Flash. Pēc tam mēģiniet lejupielādēt jauno versiju. Lietošanai Adobe Online atinstalētājs atbrīvoties no visas paliekas. Instalēt Fresh Version |
|
| |||
| |||
| Jūs arī vēlaties būt pārliecināti, ka jums ir jaunākā versija Java. Man bija problēmas manā self lejupielādēt šo, kad es vienreiz bija nepieciešams, nevarēja lejupielādēt to no tās vietas, anyways, ja lejupielādējat Azureus Vuze, tā lūgs jums jaunināt uz jaunāko versiju, Java, izvēlējās Installer lejupielādēt un instalēt java to self. vienīgais veids, kā es zinu atm, anyways tā ir lieliska lieta ir Vuze daudzas spēles un programmatūras vietnes ir sākusi izmantot Torrents lejupielādei. |
|
| |||
| |||
| Tikai galvas sagatavota nākotnei. Kaut arī pastāv juridiski straumēm, ka diskusija par TCF nav atļauta. |
|
| |||
| |||
| Ohh my bad, es ne tās atkārtot. Tad sorry nevar palīdzēt ar to. = / |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||