![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niektóre pliki brakowało mój system i teraz nie widzę żadnych wideo. Za każdym razem czas, staram się zobaczyć film w każdym You tube jest to wiadomość, że otrzymałem ... "Oświadczam, że mają wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy odtwarzacz Flash" Najpierw była imposible do pobrania "odtwarzacza Flash Player firmy Adobe" przyjaciel mój e-mail do mnie instalator i zainstalować, ale bez rezultatu. JavaScript, wydaje się on. Punktów przywracania, nie może być wykonywana albo .. Wszelkie porady proszę Dziękuję |
|
| |||
| |||
| Spróbuj całkowicie odinstalować Adobe Flash. Następnie spróbuj pobrać nową wersję. Użyj Adobe Online Uninstaller aby pozbyć się wszelkich pozostałości. Następnie zainstaluj Wersja Fresh |
|
| |||
| |||
| Należy również upewnić się, że masz najnowszą wersję oprogramowania Java. Miałem problemy z moim własnym, aby pobrać ten, kiedy raz go potrzebuje, nie można go pobrać z ich strony, anyways, jeśli pobierzesz Azureus Vuze będzie prosić o uaktualnienie do najnowszej wersji Java, wybrał instalatora Java pobrać i zainstalować samodzielnie. Tylko w ten sposób wiem, ATM, jakikolwiek to wielka sprawa mieć Vuze, wiele gier i witryn oprogramowania zaczęli używać Torrenty do pobrania. |
|
| |||
| |||
| Just a heads-up na przyszłość. Chociaż istnieją prawne torrenty, nie dyskusji na TCF nie jest dozwolone. |
|
| |||
| |||
| Ohh my źle, nie wspominając je ponownie. Wtedy przepraszam nie może w tym pomóc. = / |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy pobrać JRE 6.0?
|
| Zakładki |