![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chýbali niektoré súbory z môjho systému, a teraz nevidím žiadne video. Zakaždým, keď sa čas, ktorý sa snažím vidieť žiadne video na You tube je to posolstvo, ktoré som dostal ... "Dobrý deň, buď máte vypnutý jazyk JavaScript alebo starú verziu prehrávača Adobe Flash Player. Získajte najnovší prehrávač Flash Player" Po prvé, bolo imposible na stiahnutie "prehrávač Adobe Flash" môj priateľ e-mail mi inštalátor a Nainstaloval som, ale žiadne výsledky. JavaScript sa zdá byť on. Body obnovenia nemožno vykonať buď .. Any advice please Ďakujeme vám |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa úplne odinštalovať Adobe Flash. Potom skúste stiahnuť novú verziu. Pomocou Adobe Online Uninstaller ako sa zbaviť všetkých pozostatkov. Potom nainštalujte Čerstvé Version |
|
| |||
| |||
| Musíte tiež mať istotu, že máte najnovšiu verziu Javy. Mal som problémy, môj vlastný stiahnuť, keď som kedysi mala potrebu ju nemohol stiahnuť z ich stránok, tak ako tak, ak si stiahnete Azureus Vuze, opýta sa vás vykonať upgrade na najnovšiu verziu Javy, rozhodol dosadiť do sťahovať a inštalovať java za samozrejmé. jediný spôsob, ako viem, atm, kdekoľvek je to skvelá vec, mať Vuze, veľa hier a softvér miest začali používať Dnes je na stiahnutie. |
|
| |||
| |||
| Len hlavy až k budúcnosti. Hoci existujú právne torrenty, tam diskusie na TCF nie je dovolené. |
|
| |||
| |||
| Ach môj zlý, nebudem uvádzať znova. Potom ľúto, nemôže pomôcť. = / |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si stiahnete JRE 6.0?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| ISO Videá | CodeFreakC | Multimedia & Kodeky | 3 | 26. júna 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. júna 2008 15:46 |
| Odovzdať video | KanoakaVirus | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 24. mája 2008 00:52 |
| Videá zachovať mrazu | torana9x | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 20. december 2007 04:08 |
| Moje videá zachovať zastávky. | Steeve2000 | Multimedia & Kodeky | 1 | 17. decembra 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |