![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Неки фајлови су нестали из мог система, а сада не видим било који видео. Сваки пут кад сам пробати да видим било који видео на Ыоу Тубе да је ово порука коју сам добио ... "Хало, ви или сте искључили Јавасцрипт, или стару верзију Адобе Фласх плејера Набавите најновији Фласх плејер."
Прво, то је импосибле за преузимање "играч Адобе Фласх" пријатељ ми е-инсталатер и ја инсталиран, али без резултата. ЈаваСцрипт, и да на изгледа. Та не може учинити било .. Било који савет молим Хвала |
|
|
|||
|
|||
|
Пробајте да потпуно деинсталирам Мацромедиа Фласх. Онда покушајте да преузмете нову верзију.
Користите Адобе Онлине Унинсталлер да бисте добили ослободити од сви остаци. Тада се инсталирати Свјежа Версион |
|
|
|||
|
|||
|
Такође морате бити сигурни да сте добили најновију верзију Јаве.
Имао сам проблема само ми да преузмете овај кад сам некада имао потребу, а не може га преузети са сајта су, Аныуаыс, ако преузмете Азуреус ВУЗЕ, он ће вас питати да надоградите на најновију верзију Јава, одлучио да инсталатер преузмите и инсталирајте га Јава себе. једини начин да знам банкомата, Углавном је то велика ствар да имају ВУЗЕ, многе игре и софтвер сајтови почели су да користе кабла за доунлоад. |
|
|
|||
|
|||
|
Само глава за будућност.
Иако постоје законски бујица, ту расправу на Странци није дозвољено.
|
|
|
|||
|
|||
|
Охх моја лоше, нећу да их спомиње поново.
Онда извини не могу помоћи са овим. = / |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
||||||||||||