![]() |
|
| |||
| |||
| Bazı dosyaları benim sistem ve eksik olduğunu şimdi herhangi bir video göremiyorum. Her zaman ki sana bu Aldığım mesaj tüp herhangi bir video görmeye çalışalım ... JavaScript ya da Adobe Flash Player'ın eski bir versiyonunu kapalı "Merhaba, ya vardır. Son Flash Player'ı" Birincisi, ücretsiz "Adobe Flash Player imposible" olarak benim e-posta ile arkadaş bana yükleyici ve yüklü ancak sonuç. JavaScript, üzerinde görünüyor. A .. ya yapılamaz geri yükleme noktaları Herhangi bir tavsiye edebilirsiniz Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Tamamen Adobe Flash kaldırmaya çalışın. Sonra yeni bir sürümünü indirmeyi deneyin. Kullan Adobe Online Uninstaller için tüm kalıntıları kurtulun. Sonra yüklemek Taze Sürüm |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, Java yeni sürümü var emin olmak gerekir. Eğer Azureus vuze indir bu zaman bir kere ihtiyacı vardı indirmek için, bu site, her durumda indirebilirsiniz couldn't, size soracaktır Java yeni sürüme yükseltmek için, kurulum seçti benim kendi sorunları vardı indirin ve kurun java bunu kendine. Ben atm bilmek tek yolu, bu vuze, birçok oyun ve yazılım siteleri indirmek için Torrentler kullanmaya başladı benim için büyük bir şey anyways. |
|
| |||
| |||
| Just a kadar gelecek için gitti. Her ne kadar yasal sel, orada TCF tartışma vardır izin verilmiyor. |
|
| |||
| |||
| Ohh my bad, ben tekrar söz değildir. Sonra üzgünüm bu konuda yardımcı olamaz. = / |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sen JRE 6.0 indirmek var mı?