![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Деякі файли відсутні в моїй системі, і тепер я не бачу відео. Кожен раз, коли час, що я намагаюся, щоб побачити в будь-якому відео You Tube це послання, яке я отримав ... "Здрастуйте, у вас відключено JavaScript або встановлена стара версія програвача Adobe Flash Player. Завантажте останню Flash Player" По-перше, Imposible для завантаження "Adobe Flash Player" Мій друг надішліть мені установки і я встановив, але ніяких результатів. JavaScript, здається, о. Точки відновлення не може бути зроблено або .. Будь-який рада, будь ласка Спасибо |
|
| |||
| |||
| Постарайтеся, щоб повністю видалити Adobe Flash. Потім спробуйте завантажити нову версію. Використовуйте Онлайн Adobe Uninstaller щоб позбутися від всіх залишків. Потім встановіть Свіжа версія |
|
| |||
| |||
| Ви також повинні бути впевнені, що Ви отримали нову версію Java. Я мав проблеми моє "Я" завантажити це, коли я колись має потребу в ній, не могли завантажити його з їх сайту, В будь-якому випадку, якщо ви завантажуєте Azureus Vuze, він попросить вас перейти на нову версію Java, вибрала програму установки Завантажити та встановити Java його самоврядування. Тільки так я не знаю атм будь-якому випадку це більше справа мати, Vuze, багато ігор і програмного забезпечення сайти почали використовувати Torrents для скачування. |
|
| |||
| |||
| Просто один на один за майбутнє. Хоча існують правові торенти, то обговорення у ФТС не допускається. |
|
| |||
| |||
| Ohh моє погано, я не буду згадувати їх знову. Тоді жаль не можу допомогти з цим. = / |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви завантажити JRE 6.0?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ОМС Відео | CodeFreakC | Мультимедіа & кодеки | 3 | 26 червня 2008 05:28 |
| Homemade Videos - Home Made Відео | ComputerGuy | Мультимедіа & кодеки | 8 | 5 червня 2008 15:46 |
| Завантажити відео | KanoakaVirus | Community News & чат | 3 | 24 травня 2008 00:52 |
| Відео тримати замерзання | torana9x | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 20 грудня 2007 04:08 |
| Мої відео тримати зупинки. | Steeve2000 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 17 грудня 2007 12:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |