![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато кликнете върху файла в интернет и тя се отваря в моя WMP (версия 11) Не мога тук, но там не е видео. Ако се върнем към видео файл и записване на целта на моя компютър и отворете файла с VLC Player, софтуер, например аз съм в състояние да се види и тук видеото глоба. Тогава, когато отворите файла отново в WMP да видите видео съвършено глоба - но трябва винаги да го отворите в друг софтуер, първо, в близост го, и тогава ще може да го отворите в WMP. Ако бях затворена моя компютър на разстояние тогава мощност-нагоре, отидете в интернет и се опитате да отворите видео в WMP трябва да преминете през целия процес отново на запазването на файла, че отварянето на друг играч (VLC обикновено) и след това, аз може да отидете до файла и го играе съвършено глоба в WMP. Какво става? Има ли някоя настройка в WMP, че ми трябва да знам? Аз бях опитал да огледаме малко късмет, но не толкова далече. Мисли? |
|
| |||
| |||
| Имате ли инсталиран кодек пакет? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
ACE Мега Codecs Pack табло Това е на моя десктоп - Аз не знам много за него все пак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В какъв формат са тези vids?
| |||
| |||
| Аз не знам, но аз ще провери следващия път, когато се опитате да отворите един. Както казах, аз не разполагат с никакви проблеми с отварянето им в VLC играч и после, след като го отворите с този играч не мога да отворите файла с WMP. Това е просто, когато щракнете върху видео файл за първи път и той по подразбиране се отваря към моята WMP получавам черен екран с аудио само. Така че след това запаметете целеви и го отворете с VLC - няма проблем. zzzzzzzzweird. Може би просто трябва да се определят нещо в WMP, но аз не знам какво. |
|
| |||
| |||
| Може би се опита да обновите своя видеоклип шофьори? Също така, ако е възможно, опитайте го на друг компютър с Windows Media Player 11 и да видим, ако той играе добре там. Така че ние знаем повече или по-малко къде да започне. От кога го е направил на проекта? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това е кодек проблем, кодеци са софтуера на разказва медиен плеър как да играят различни типове файлове. VLC има всички тях вградена, WMP нуждите на добавяне ръчно или чрез кодек пакет. WMP се познават, за да имат проблеми играе въпреки някои файлове имат инсталирани кодеци, просто стик с VLC за тези типове файлове. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Докато в интернет ли да запишете файла (TARGET) после го отворете с VLC няма проблем. Просто се чудех защо файлове ще играя на WMP СЛЕД Играя го на VLC, но не и преди това? Мисли? А, имам стар компютър (6 год стара Dell) с някои ъпгрейди (XP ОС) и имам никакви проблеми с WMP е в състояние да отваряте файлове от Интернет. Това е просто Fricken (SP?) По-нова, бр с вкус на видео карти-N-SLI неща и-и-за това е, имащи проблеми с видео файлове. В края ....... то не е много неприятности да спаси целта на моя компютър и го отворете в VLC. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да инсталирате K-Lite за да видя дали той се изчиства. Виждал съм K-Lite решим някои много странни WMP проблеми в миналото. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за късния отговор. Бях взето далеч от компютъра си за известно време. Форматът е MPEG4 Тичах диагностичен инструмент, който дойде с моя кодек пакет. Аз не разбирам от него. Мога ли да ви изпрати (някого), тази информация, за да види дали смисъл може да се направи от него и проблемът намира? |