menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Nelze sledovat video ve WMP verze 11

Reply

Thread Nástroje
Old 18. října 2008, 22:40
Dárce Skupina

Když kliknu na obrázek na webu, a otevře se v mém WMP (verze 11) I zde je možné, ale není žádná videa. Pokud jsem se vrátit do video souborů a uložit cíl mého počítače a otevřete soubor s VLC přehrávačem software například jsem schopen vidět a tady je video v pořádku. Poté, kdy jsem se otevřít soubor opět v wmp Vidím video dokonale pokuty - ale já jsem to vždycky byla otevřena v jiném software prvního, zavřete jej a pak si můžete otevřít ve WMP. Kdybych zavřel můj počítač vypnout pak moc-up, přejděte na web a zkuste otevřít video ve wmp jsem se projít celý proces znovu o uložení souboru, otevření je v jiném přehrávači (VLC většinou) a pak jsem může jít do spisu a hraje perfektně pokutu ve WMP.

Co se děje? Existuje v nastavení wmp, že potřebuji znát? Jsem se snažil vypadat asi trochu štěstí, ale ne tak daleko.

Myšlenky?
Old 18. října 2008, 23:21
Moderátor skupiny

Máte codec pack nainstalován? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18. října 2008, 23:26
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Mám nainstalován:
ACE Mega Pack Kodeky Dashboard

Je to na mém desktopu - nevím, moc o tom myslím.
Old 18. října 2008, 23:51
Dárce Skupina

jakém formátu jsou tato vids?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 19. října 2008, 02:10
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Já nevím, ale uvidíme zkontrolovat příště zkusím otevřít jeden. Jak jsem řekl, nemám žádné problémy otevření je v VLC přehrávač a pak po otevření jsem se, že hráč může potom otevřete soubor s wmp. Je to právě ve chvíli, kdy jsem kliknout na video soubor poprvé a je to můj výchozí otevře wmp mám černou obrazovku s audio pouze. Takže jsem pak uložte cíl a otevřít jej VLC - žádný problém. zzzzzzzzweird. Možná jsem si něco v nastavení wmp ale nevím co.
Old 19. října 2008, 07:35
Nový člen skupiny

Možná zkusit a aktualizovat své video řidičů?
Také pokud je to možné si to vyzkoušet na jiném počítači s Windows Media Player 11 a uvidíme, jestli to hraje pokutu tam. Takže víme, více či méně, kde začít. Protože když se to začalo?
Old 19. října 2008, 07:40
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal Kona1984hawaii View Post
Já nevím, ale uvidíme zkontrolovat příště zkusím otevřít jeden. Jak jsem řekl, nemám žádné problémy otevření je v VLC přehrávač a pak po otevření jsem se, že hráč může potom otevřete soubor s wmp. Je to právě ve chvíli, kdy jsem kliknout na video soubor poprvé a je to můj výchozí otevře wmp mám černou obrazovku s audio pouze. Takže jsem pak uložte cíl a otevřít jej VLC - žádný problém. zzzzzzzzweird. Možná jsem si něco v nastavení wmp ale nevím co.

Je to problém, kodek, kodeky jsou software pro vypráví přehrávač médií, jak se hrají různé typy souborů.

VLC má jim vše postaveno ve WMP potřebuje doplnit buď ručně nebo pomocí kodeku balení.

WMP je znát mít problémy hrát některé soubory, přestože mají kodeky nainstalované, jen přilepíte s VLC pro tyto typy souborů.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. října 2008, 14:25
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Je to problém, kodek, kodeky jsou software pro vypráví přehrávač médií, jak se hrají různé typy souborů.

VLC má jim vše postaveno ve WMP potřebuje doplnit buď ručně nebo pomocí kodeku balení.

WMP je znát mít problémy hrát některé soubory, přestože mají kodeky nainstalované, jen přilepíte s VLC pro tyto typy souborů.
Ano - slyšel jsem, že se příliš o wmp (látat že Bill G. stejně - lol) - strýc Bill mechanik mi ořechy někdy!

Zatímco na webu jsem pro uložení souboru (cílovou), pak otevřete jej VLC žádný problém. Jen přemýšlím, proč se soubory budou hrát na wmp PO Hraju na VLC, ale ne dříve?

Myšlenky?

A jsem starší PC (6 rok starý Dell) s některými upgradů (xp os) a nemám problémy s wmp jsou schopni otevřít soubory z webu. Je to jen Fricken (sp?) Novejší, PC s vymyšleným video karty-n-SLI věci a on-a-na to, že mají potíže s video soubory.

Na konec ....... to není mnoho problémů a uložte do cílového počítače a otevřete jej ve VLC.
Old 19. října 2008, 15:49
Moderátor skupiny

Zkuste instalaci K-Lite, abyste zjistili, zda je odstraňuje nahoru. I've seen K-Lite vyřešit některé velmi podivné WMP problémy v minulosti.

Old 26 října 2008, 13:36
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Omlouváme se za pozdní reakci. Byl jsem odvezen z mého počítače, na chvíli.
Tento formát je MPEG4
Běžel jsem diagnostických nástrojů, které se stalo s mým codec pack. I don't understand nic. Mohu Vám poslat (někoho) informace, zda smysl může být problém a je umístěn?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.