μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Δεν είναι δυνατή η προβολή βίντεο σε WMP version 11

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Οκτωβρίου 2008, 22:40
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν είναι δυνατή η προβολή βίντεο σε WMP version 11

Όταν κάνω κλικ σε ένα αρχείο στο διαδίκτυο, και ανοίγει το WMP μου (έκδοση 11) μπορώ εδώ, αλλά δεν υπάρχει βίντεο. Αν πάω πίσω στο αρχείο βίντεο και να αποθηκεύσετε το στόχο για την επιφάνεια εργασίας μου και να ανοίξει το αρχείο με VLC player λογισμικό, για παράδειγμα, είμαι σε θέση να δείτε και εδώ το video προστίμου. Στη συνέχεια, όταν ανοίξετε ξανά το αρχείο στο WMP μπορώ να δω το βίντεο απολύτως πρόστιμο - αλλά θα πρέπει να είναι πάντα ανοικτή σε άλλο λογισμικό πρώτη, στενή έξω, και τότε θα μπορεί να ανοίξει σε WMP. Αν κλείσουν τον υπολογιστή μου από τότε το άνοιγμα του, πηγαίνετε στο διαδίκτυο και να προσπαθήσει να ανοίξει ένα βίντεο στο WMP Πρέπει να πάω μέσα από την όλη διαδικασία και πάλι από την αποθήκευση του αρχείου, το άνοιγμά τους σε ένα άλλο παίκτη (συνήθως VLC) και στη συνέχεια, θα μπορεί να πάει στο αρχείο και παίζει απολύτως πρόστιμο σε WMP.

Τι συμβαίνει; Υπάρχει μια ρύθμιση στο WMP ότι θέλω να ξέρω; Έχω προσπαθήσει να κοιτάξουμε γύρω από λίγο, αλλά δεν τύχη μέχρι στιγμής.

Σκέψεις;
Old 18η Οκτωβρίου 2008, 23:21
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε ένα codec pack εγκατεστημένο; http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18η Οκτωβρίου 2008, 23:26
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Έχετε ένα codec pack εγκατεστημένο; http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Έχω εγκαταστήσει αυτό:
ACE Mega κωδικοποιητών Pack Dashboard

Είναι για την επιφάνεια εργασίας μου - δεν ξέρω πολλά γι 'αυτό όμως.
Old 18η Οκτωβρίου 2008, 23:51
Ομάδα Δωρητών

ποια μορφή έχουν αυτές οι vids;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 02:10
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Δεν ξέρω αλλά εγώ θα ελέγξει την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα. Όπως είπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το άνοιγμα τους VLC player και στη συνέχεια, αφού το ανοίξετε με παίκτη που θα μπορεί στη συνέχεια να ανοίξει το αρχείο με το WMP. Είναι μόνο όταν κάνω κλικ σε ένα αρχείο βίντεο πρώτη φορά και είναι προεπιλεγμένο να ανοίγει WMP μου να πάρω μια μαύρη οθόνη με μόνο ήχου. Έτσι, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το στόχο και να το ανοίξετε με το VLC - δεν υπάρχει πρόβλημα. zzzzzzzzweird. Ίσως να έχω μόνο κάτι που σε WMP, αλλά δεν ξέρω τι.
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 07:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Ίσως προσπαθήσει και να ενημερώσετε το βίντεό σας οδηγούς;
Επίσης, αν είναι δυνατόν να το δοκιμάσετε σε άλλον υπολογιστή με Windows Media Player 11 και να δούμε αν παίζει ωραία εκεί. Έτσι γνωρίζουμε λιγότερο ή περισσότερο από πού να αρχίσω. Από πότε έγινε αυτή η αρχή;
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 07:40
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Kona1984hawaii View Post
Δεν ξέρω αλλά εγώ θα ελέγξει την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα. Όπως είπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το άνοιγμα τους VLC player και στη συνέχεια, αφού το ανοίξετε με παίκτη που θα μπορεί στη συνέχεια να ανοίξει το αρχείο με το WMP. Είναι μόνο όταν κάνω κλικ σε ένα αρχείο βίντεο πρώτη φορά και είναι προεπιλεγμένο να ανοίγει WMP μου να πάρω μια μαύρη οθόνη με μόνο ήχου. Έτσι, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το στόχο και να το ανοίξετε με το VLC - δεν υπάρχει πρόβλημα. zzzzzzzzweird. Ίσως να έχω μόνο κάτι που σε WMP, αλλά δεν ξέρω τι.

Είναι ένα πρόβλημα codec, codecs είναι το λογισμικό το λέει πως ένα media player για την αναπαραγωγή διαφόρων τύπων αρχείων.

VLC έχει οικοδομηθεί σε όλα αυτά, χρειάζεται την προσθήκη WMP είτε με το χέρι ή μέσω codec pack.

WMP είναι να γνωρίζουν τα θέματα που παίζουν κάποια αρχεία παρότι έχει εγκατασταθεί κωδικοποιητών, μόλις κολλήσει με VLC για αυτούς τους τύπους αρχείων.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 14:25
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Είναι ένα πρόβλημα codec, codecs είναι το λογισμικό το λέει πως ένα media player για την αναπαραγωγή διαφόρων τύπων αρχείων.

VLC έχει οικοδομηθεί σε όλα αυτά, χρειάζεται την προσθήκη WMP είτε με το χέρι ή μέσω codec pack.

WMP είναι να γνωρίζουν τα θέματα που παίζουν κάποια αρχεία παρότι έχει εγκατασταθεί κωδικοποιητών, μόλις κολλήσει με VLC για αυτούς τους τύπους αρχείων.
Ναι - το άκουσα και εγώ ότι περίπου WMP (Bill G. μαντάρισμα ότι ούτως ή άλλως - lol) - θείος Bill οδηγεί μερικές φορές μου καρύδια!

Ενώ στο Διαδίκτυο θα πρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο (στόχος), στη συνέχεια το ανοίξετε με το VLC δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αναρωτιόμαστε γιατί τα αρχεία θα παίξουν σε WMP αφού παίξετε στην VLC αλλά δεν πριν;

Σκέψεις;

Και, έχω ένα παλιό PC (6 έτη παλαιά Dell), με κάποιες αναβαθμίσεις (os xp) και δεν έχω προβλήματα με τον WMP να είναι σε θέση να ανοίξετε αρχεία από το διαδίκτυο. Είναι μόνο τα Fricken (sp?) Νεότερα, με τις PC κάρτες fancy-n-SLI και για πράγματα-και-για το ότι έχει τα προβλήματα με τα αρχεία βίντεο.

Στο τέλος ....... δεν είναι πολύ κόπο για να αποθηκεύσετε το στόχο με τον υπολογιστή μου και να το ανοίξετε στο VLC.
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 15:49
Συντονιστής Ομάδας

Δοκιμάστε την εγκατάσταση του K-Lite να δω αν θα διαλευκανθούν. Έχω δει K-Lite επιλυθούν ορισμένα πολύ παράξενο WMP προβλήματα στο παρελθόν.

Old 26 Οκτωβρίου 2008, 13:36
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ήμουν ληφθεί μακριά από τον υπολογιστή μου για λίγο.
Η μορφή MPEG4
I διήρκεσε ένα διαγνωστικό εργαλείο που μου ήρθε με codec pack. Δεν καταλαβαίνω κάποια από αυτό. Μπορώ να σας στείλουμε (κάποιος) τις πληροφορίες αυτές για να δείτε αν μπορεί να γίνει λογική του και το πρόβλημα που βρίσκεται;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γραφείο 07 όψει πρόβλημα Razer Office Suites & Εφαρμογές 2 26 Ιαν 2009 04:31
Δεν είναι δυνατή η προβολή Youtube .... Shaun2312 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 8 17η Σεπ 2008 10:07
Πώς μπορώ να δω την ιστορία ενός συγκεκριμένου αρχείου jacomoller Γενικά Λογισμικό Chat 2 5ο Σεπ 2008 05:48
Δεν είναι δυνατή η προβολή ενός δικτυακού τόπου! staceywhit Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 1η Ιουλ 2007 08:49
Πώς να δείτε τα βίντεο που δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας; MikeDirt Off Topic Συζήτηση 1 2η Μαΐου 2007 08:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.