manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Ne mogu pregledavati video verziju wmp 11

Reply

Thread Tools
Old 18. listopad 2008, 22:40
Donatorska Grupa

Našto JA kliknite na datoteku na web i ona se otvara u moje wmp (verzija 11) mogu ovdje ali nema video. Ako sam se vratiti u video datoteku i spremite ciljati na moj radna površina i otvorite datoteku sa VLC player softver za primjer ja sam u mogućnosti vidjeti i ovdje je video u redu. Tada, kada sam ponovno otvoriti datoteku u wmp Vidim video savršeno u redu - ali sam uvijek otvoren je u drugom softveru prvi, zatvorite ga i zatim Ja mogu otvoriti u wmp. Ako sam zatvorio off zatim moj pc power-up, idite na web i pokušate otvoriti video wmp moram proći kroz cijeli proces ponovno od spremanja datoteke, otvorenje je u još jedan player (VLC obično) i onda sam mogu ići na sliku i ona igra savršeno fino u wmp.

Što se događa? Ima li postavku u wmp da mi treba da znam o? Ive 'pokušao gledati okolo malo sreće, ali ne u tolikoj mjeri.

Thoughts?
Old 18. listopad 2008, 23:21
Moderator / ica grupe

Imate li instaliran codec pack? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18. listopad 2008, 23:26
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Imam instaliran:
ACE Mega codec Pack Nadzorna ploča

Ovo je na mom desktopu - Ne znam mnogo o tome ipak.
Old 18. listopad 2008, 23:51
Donatorska Grupa

šta su ovi vids formatu?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 19. listopad 2008, 02:10
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
šta su ovi vids formatu?
Ne znam, ali ću provjeriti sljedeći put ću pokušati otvoriti jedan. Kao što sam rekao, ja nemam problema s otvaranjem njima u VLC player i onda nakon što sam ga otvorite sa igrač koji sam tada mogu otvoriti datoteku s wmp. To je samo kad kliknem na video datoteke po prvi put i to na moju zadanu otvara wmp JA motorizirati se crni zaslon sa samo audio. Pa sam onda ste ciljne i otvorite ga s VLC - nema problema. zzzzzzzzweird. Možda sam samo morate postaviti nešto u wmp ali ja ne znam što.
Old 19. listopad 2008, 07:35
Novi član grupe

Možda probati i ažurirajte svoj video drivere?
Također, ako je moguće probati Internet na drugi računalo sa Windows Media Player 11 i vidjeti ako je fina igra tamo. Dakle, znamo manje ili više, gdje početi. Od kada se to start?
Old 19. listopad 2008, 07:40
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Ne znam, ali ću provjeriti sljedeći put ću pokušati otvoriti jedan. Kao što sam rekao, ja nemam problema s otvaranjem njima u VLC player i onda nakon što sam ga otvorite sa igrač koji sam tada mogu otvoriti datoteku s wmp. To je samo kad kliknem na video datoteke po prvi put i to na moju zadanu otvara wmp JA motorizirati se crni zaslon sa samo audio. Pa sam onda ste ciljne i otvorite ga s VLC - nema problema. zzzzzzzzweird. Možda sam samo morate postaviti nešto u wmp ali ja ne znam što.

To je problem kodek, codec su software i medijski igrač kaže kako igrati različite tipove datoteka.

VLC ima ih sve sagrađeno, wmp potrebe za dodavanjem ručno ili putem codec pack.

Wmp se zna da imaju problema unatoč igranju neke datoteke sa codec instaliran, samo stick sa VLC za one vrste datoteka.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. listopad 2008, 14:25
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
To je problem kodek, codec su software i medijski igrač kaže kako igrati različite tipove datoteka.

VLC ima ih sve sagrađeno, wmp potrebe za dodavanjem ručno ili putem codec pack.

Wmp se zna da imaju problema unatoč igranju neke datoteke sa codec instaliran, samo stick sa VLC za one vrste datoteka.
Da - Čuo sam da je previše o wmp (kočiti da Bill G. anyway - lol) - stric Bill drives me nuts ponekad!

Iako je na web moram spremiti datoteku (target) zatim otvorite ga s VLC bez problema. Jednostavno pitate zašto datoteka će se reproducirati na wmp Nakon što sam ga igrati na VLC, ali ne prije?

Thoughts?

Ali, ja imam stari pc (6 god stara Dell) uz neke nadogradnje (xp os) i nemam problema s wmp bitak u mogućnosti to otvoriti datoteke s interneta. To je samo Fricken (sp?) Noviju, PC sa fancy video kartice-n-SLI stvari i on-a-na to je da imate problema sa video datotekama.

Na kraju ....... to nije mnogo poteškoća za spremanje ciljati na moj računalo i otvorite ga u VLC.
Old 19. listopad 2008, 15:49
Moderator / ica grupe

Pokušajte instalirate K-Lite da vidi ako je bistri. I've seen K-Lite riješiti neke vrlo neparan wmp problema u prošlosti.

Old 26. listopada 2008, 13:36
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
šta su ovi vids formatu?
Ispričavamo se zbog kasnog odgovora. Bio sam uklonio iz moje računalo za neko vrijeme.
The format MPEG4
I otrča jedan dijagnostički alat koji je došao sa mojim codec pack. Ne razumijem bilo koji od Internet. Mogu li poslati vam (nekome) da biste vidjeli ove podatke ako smislu mogu biti izrađene i od njega se problem nalazi?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.