![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našto JA kliknite na datoteku na web i ona se otvara u moje wmp (verzija 11) mogu ovdje ali nema video. Ako sam se vratiti u video datoteku i spremite ciljati na moj radna površina i otvorite datoteku sa VLC player softver za primjer ja sam u mogućnosti vidjeti i ovdje je video u redu. Tada, kada sam ponovno otvoriti datoteku u wmp Vidim video savršeno u redu - ali sam uvijek otvoren je u drugom softveru prvi, zatvorite ga i zatim Ja mogu otvoriti u wmp. Ako sam zatvorio off zatim moj pc power-up, idite na web i pokušate otvoriti video wmp moram proći kroz cijeli proces ponovno od spremanja datoteke, otvorenje je u još jedan player (VLC obično) i onda sam mogu ići na sliku i ona igra savršeno fino u wmp. Što se događa? Ima li postavku u wmp da mi treba da znam o? Ive 'pokušao gledati okolo malo sreće, ali ne u tolikoj mjeri. Thoughts? |
|
| |||
| |||
| Imate li instaliran codec pack? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Quote:
ACE Mega codec Pack Nadzorna ploča Ovo je na mom desktopu - Ne znam mnogo o tome ipak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šta su ovi vids formatu?
| |||
| |||
| Ne znam, ali ću provjeriti sljedeći put ću pokušati otvoriti jedan. Kao što sam rekao, ja nemam problema s otvaranjem njima u VLC player i onda nakon što sam ga otvorite sa igrač koji sam tada mogu otvoriti datoteku s wmp. To je samo kad kliknem na video datoteke po prvi put i to na moju zadanu otvara wmp JA motorizirati se crni zaslon sa samo audio. Pa sam onda ste ciljne i otvorite ga s VLC - nema problema. zzzzzzzzweird. Možda sam samo morate postaviti nešto u wmp ali ja ne znam što. |
|
| |||
| |||
| Možda probati i ažurirajte svoj video drivere? Također, ako je moguće probati Internet na drugi računalo sa Windows Media Player 11 i vidjeti ako je fina igra tamo. Dakle, znamo manje ili više, gdje početi. Od kada se to start? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To je problem kodek, codec su software i medijski igrač kaže kako igrati različite tipove datoteka. VLC ima ih sve sagrađeno, wmp potrebe za dodavanjem ručno ili putem codec pack. Wmp se zna da imaju problema unatoč igranju neke datoteke sa codec instaliran, samo stick sa VLC za one vrste datoteka. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Iako je na web moram spremiti datoteku (target) zatim otvorite ga s VLC bez problema. Jednostavno pitate zašto datoteka će se reproducirati na wmp Nakon što sam ga igrati na VLC, ali ne prije? Thoughts? Ali, ja imam stari pc (6 god stara Dell) uz neke nadogradnje (xp os) i nemam problema s wmp bitak u mogućnosti to otvoriti datoteke s interneta. To je samo Fricken (sp?) Noviju, PC sa fancy video kartice-n-SLI stvari i on-a-na to je da imate problema sa video datotekama. Na kraju ....... to nije mnogo poteškoća za spremanje ciljati na moj računalo i otvorite ga u VLC. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte instalirate K-Lite da vidi ako je bistri. I've seen K-Lite riješiti neke vrlo neparan wmp problema u prošlosti. |
|
| |||
| |||
| Ispričavamo se zbog kasnog odgovora. Bio sam uklonio iz moje računalo za neko vrijeme. The format MPEG4 I otrča jedan dijagnostički alat koji je došao sa mojim codec pack. Ne razumijem bilo koji od Internet. Mogu li poslati vam (nekome) da biste vidjeli ove podatke ako smislu mogu biti izrađene i od njega se problem nalazi? |