kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Nem Látott videó wmp változat 11

Reply

Téma eszközök
Old Október 18 2008, 22:40
Donor Group

Default Nem Látott videó wmp változat 11

Amikor rákattint egy fájlra a neten, és megnyitja az én wmp (verzió 11) tudom, hogy itt van, de nincs videó. Ha visszamegyek a videó fájlt, és mentse el a célt, hogy az én asztali és nyissa meg a fájlt VLC-lejátszó szoftver például tudom, hogy itt a videó jó. Aztán, mikor megnyitja a fájlt újra wmp Látom a videó teljesen finom - de van, hogy mindig nyitott, hogy a másik szoftver első, zárjuk le, és akkor lehet kinyitni a wmp. Ha becsuktam a pc le akkor gépi fel, keresse fel a weben, és próbálja megnyitni videó wmp Mennem kell az egész folyamatot újra a megtakarítás a fájl megnyitása, hogy a másik játékos (VLC általában), majd én lehet menni a fájlt, és azt játssza tökéletesen bírság WMP.

Mi folyik itt? Van-e olyan beállítás, hogy a WMP Meg kell tudni? Én már próbáltam egy kicsit körülnézni, de nem szerencse eddig.

Thoughts?
Old Október 18 2008, 23:21
Moderátor Csoport

Van egy codec csomagot telepíteni? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old Október 18 2008, 23:26
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Van egy codec csomagot telepíteni? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Nekem van ez is:
ACE Mega Codecs Pack Beállítópult

It's on my desktop - Nem tudom, hogy bár sokat.
Old Október 18 2008, 23:51
Donor Group

milyen formátumban vannak ezek a videókat?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 19 2008, 02:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Nem tudom, de én ellenőrizze a következő alkalommal, amikor megpróbál megnyitni egy. Mint mondtam, nem lehet gond megnyitása őket a VLC player, majd miután én nyílt meg, hogy a játékos tudok majd nyissa meg a fájlt a wmp. Csak amikor rákattintok a videó az első alkalom, és alapértelmezés szerint megnyílik az én wmp kapok egy fekete képernyőt csak a hang. Szóval majd mentse el a célt, és nyissa meg a VLC - nem probléma. zzzzzzzzweird. Talán csak azt, hogy valamit a WMP, de nem tudom, mit.
Old Október 19 2008, 07:35
Új tag Csoport

Talán próbálja meg és frissítse videó vezetők?
Akkor is, ha lehet, próbálja meg egy másik számítógépet a Windows Media Player 11 és nézd meg, hogy jól játszik ott. Tudjuk tehát, hogy több vagy kevesebb, hogy hol kezdjem. Mivel mikor ezt a start?
Old Október 19 2008, 07:40
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Nem tudom, de én ellenőrizze a következő alkalommal, amikor megpróbál megnyitni egy. Mint mondtam, nem lehet gond megnyitása őket a VLC player, majd miután én nyílt meg, hogy a játékos tudok majd nyissa meg a fájlt a wmp. Csak amikor rákattintok a videó az első alkalom, és alapértelmezés szerint megnyílik az én wmp kapok egy fekete képernyőt csak a hang. Szóval majd mentse el a célt, és nyissa meg a VLC - nem probléma. zzzzzzzzweird. Talán csak azt, hogy valamit a WMP, de nem tudom, mit.

Ez egy codec probléma, codec-ek a szoftver mond a média lejátszót, hogy hogyan játszanak a különböző típusú fájlok.

VLC van velük minden épült, szüksége van a WMP hozzátéve kézzel vagy keresztül egy codec csomagot.

WMP is tudja, hogy bizonyos fájlok lejátszása kérdésekben annak ellenére, hogy a codec telepítve van, csak maradj VLC e fájltípusokat.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 19 2008, 14:25
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ez egy codec probléma, codec-ek a szoftver mond a média lejátszót, hogy hogyan játszanak a különböző típusú fájlok.

VLC van velük minden épült, szüksége van a WMP hozzátéve kézzel vagy keresztül egy codec csomagot.

WMP is tudja, hogy bizonyos fájlok lejátszása kérdésekben annak ellenére, hogy a codec telepítve van, csak maradj VLC e fájltípusokat.
Igen - Hallottam, hogy túl mintegy wmp (darn, hogy Bill G. anyway - lol) - Bill nagybácsi meghajtók dióféle néha rám!

Bár a weben van-e menteni a fájl (target), majd nyissuk meg a VLC nem probléma. Csak gondoltam, hogy a fájlokat lejátszani a wmp Miután lejátszani a VLC, de nem korábban?

Thoughts?

És van egy régi PC (6 yr régi Dell) egyes frissítések (XP operációs rendszer), és nincs kérdéseket wmp tudja megnyitni a fájlokat az interneten. Ez csak a Fricken (sp?) Újabb, a PC a képzelet videokártyák-n-SLI megtöm és-és-ez a bajok, amelyek a videó fájlokat.

A végén ....... ez nem nagy gond, hogy mentse el a célt, hogy az én-m pc és nyissa meg a VLC.
Old Október 19 2008, 15:49
Moderátor Csoport

Próbálja ki a telepítés K-Lite-hoz lát ha ez egyértelművé teszi. Én láttam a K-Lite megoldani néhány nagyon furcsa WMP problémák a múltban.

Old Október 26, 2008, 13:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Elnézést a kései válasz. Azt vették el a számítógépet egy darabig.
A formátum MPEG4
Futottam a diagnosztikai eszközt, hogy eljött az én codec csomagot. Nem értem, sem azt. Küldhetek you (valaki) ezt az információt, hogy ha értelme, lehet rá, és a probléma található?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Office 07 Tekintettel a probléma Razer Office & Applications 2 26. január 2009 04:31
Nem megtekintése Youtube .... Shaun2312 Web böngésző és FTP Clients 8 17. Szeptember 2008 10:07
Hogyan tudom meg a történelem egy bizonyos kép jacomoller General Chat szoftver 2 5. Szeptember 2008 05:48
Nem lehet egy honlap megtekintéséhez! staceywhit Web böngésző és FTP Clients 1 1. július 2007 08:49
Hogyan videók megtekintéséhez, hogy nem állnak rendelkezésre a területet? MikeDirt Off Topic Discussion 1 2. május 2007 08:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.