![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor rákattint egy fájlra a neten, és megnyitja az én wmp (verzió 11) tudom, hogy itt van, de nincs videó. Ha visszamegyek a videó fájlt, és mentse el a célt, hogy az én asztali és nyissa meg a fájlt VLC-lejátszó szoftver például tudom, hogy itt a videó jó. Aztán, mikor megnyitja a fájlt újra wmp Látom a videó teljesen finom - de van, hogy mindig nyitott, hogy a másik szoftver első, zárjuk le, és akkor lehet kinyitni a wmp. Ha becsuktam a pc le akkor gépi fel, keresse fel a weben, és próbálja megnyitni videó wmp Mennem kell az egész folyamatot újra a megtakarítás a fájl megnyitása, hogy a másik játékos (VLC általában), majd én lehet menni a fájlt, és azt játssza tökéletesen bírság WMP. Mi folyik itt? Van-e olyan beállítás, hogy a WMP Meg kell tudni? Én már próbáltam egy kicsit körülnézni, de nem szerencse eddig. Thoughts? |
|
| |||
| |||
| Van egy codec csomagot telepíteni? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Idézet:
ACE Mega Codecs Pack Beállítópult It's on my desktop - Nem tudom, hogy bár sokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| milyen formátumban vannak ezek a videókat?
| |||
| |||
| Nem tudom, de én ellenőrizze a következő alkalommal, amikor megpróbál megnyitni egy. Mint mondtam, nem lehet gond megnyitása őket a VLC player, majd miután én nyílt meg, hogy a játékos tudok majd nyissa meg a fájlt a wmp. Csak amikor rákattintok a videó az első alkalom, és alapértelmezés szerint megnyílik az én wmp kapok egy fekete képernyőt csak a hang. Szóval majd mentse el a célt, és nyissa meg a VLC - nem probléma. zzzzzzzzweird. Talán csak azt, hogy valamit a WMP, de nem tudom, mit. |
|
| |||
| |||
| Talán próbálja meg és frissítse videó vezetők? Akkor is, ha lehet, próbálja meg egy másik számítógépet a Windows Media Player 11 és nézd meg, hogy jól játszik ott. Tudjuk tehát, hogy több vagy kevesebb, hogy hol kezdjem. Mivel mikor ezt a start? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ez egy codec probléma, codec-ek a szoftver mond a média lejátszót, hogy hogyan játszanak a különböző típusú fájlok. VLC van velük minden épült, szüksége van a WMP hozzátéve kézzel vagy keresztül egy codec csomagot. WMP is tudja, hogy bizonyos fájlok lejátszása kérdésekben annak ellenére, hogy a codec telepítve van, csak maradj VLC e fájltípusokat. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Bár a weben van-e menteni a fájl (target), majd nyissuk meg a VLC nem probléma. Csak gondoltam, hogy a fájlokat lejátszani a wmp Miután lejátszani a VLC, de nem korábban? Thoughts? És van egy régi PC (6 yr régi Dell) egyes frissítések (XP operációs rendszer), és nincs kérdéseket wmp tudja megnyitni a fájlokat az interneten. Ez csak a Fricken (sp?) Újabb, a PC a képzelet videokártyák-n-SLI megtöm és-és-ez a bajok, amelyek a videó fájlokat. A végén ....... ez nem nagy gond, hogy mentse el a célt, hogy az én-m pc és nyissa meg a VLC. |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki a telepítés K-Lite-hoz lát ha ez egyértelművé teszi. Én láttam a K-Lite megoldani néhány nagyon furcsa WMP problémák a múltban. |
|
| |||
| |||
| Elnézést a kései válasz. Azt vették el a számítógépet egy darabig. A formátum MPEG4 Futottam a diagnosztikai eszközt, hogy eljött az én codec csomagot. Nem értem, sem azt. Küldhetek you (valaki) ezt az információt, hogy ha értelme, lehet rá, és a probléma található? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Office 07 Tekintettel a probléma | Razer | Office & Applications | 2 | 26. január 2009 04:31 |
| Nem megtekintése Youtube .... | Shaun2312 | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 17. Szeptember 2008 10:07 |
| Hogyan tudom meg a történelem egy bizonyos kép | jacomoller | General Chat szoftver | 2 | 5. Szeptember 2008 05:48 |
| Nem lehet egy honlap megtekintéséhez! | staceywhit | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 1. július 2007 08:49 |
| Hogyan videók megtekintéséhez, hogy nem állnak rendelkezésre a területet? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2. május 2007 08:33 |
| Téma eszközök | |
| |