![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני לחץ על הקובץ באינטרנט והיא פותחת את WMP (גירסה 11) אני יכול את זה כאן אבל אין וידאו. אם אני חוזר את קובץ הווידאו ולשמור כדי לכוון את שולחן העבודה שלי, לפתוח את הקובץ עם תוכנת נגן VLC למשל אני יכול לראות את הוידאו והנה בסדר. לאחר מכן, כאשר אני פותח את הקובץ שוב ב-WMP, אני יכול לראות את הוידאו לחלוטין בסדר - אבל אני תמיד צריך לפתוח אותו ב תוכנה אחרת הראשון, לסגור את זה, ואז אני יכול לפתוח אותו ב-WMP. אם אני להשתיק את המחשב שלי ולאחר מכן כוח-up, ללכת האינטרנט ונסה לפתוח וידאו ב-WMP יש לי לעבור שוב את כל התהליך של לשמור את הקובץ, פתח אותו לשחקן אחר (בדרך כלל VLC) ולאחר מכן, אני יכול ללכת לקובץ והוא משחק באופן מושלם ב-WMP בסדר. מה קורה פה? האם יש הגדרה ב-WMP, כי אני צריך לדעת בנושא? ניסיתי להסתכל מסביב קצת מזל אבל לא כל כך רחוק. מחשבות? |
|
| |||
| |||
| האם יש לך codec Pack מותקן? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
רכיבי Codec Pack ACE Mega לוח מחוונים זה על שולחן העבודה שלי - אני לא יודע הרבה על זה בכל זאת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הפורמט אלה vids?
| |||
| |||
| אני לא יודע אבל אני יהיה לבדוק בפעם הבאה אני מנסה לפתוח אחד. כמו שאמרתי, אין לי שום בעיות בפתיחת להם את הנגן VLC ואז אחרי זה אני פותח עם שחקן אז אני יכול לפתוח את הקובץ עם WMP. זה רק כאשר אני לחץ על קובץ וידאו בפעם הראשונה, וזה ברירת המחדל שלי נפתח WMP אני מקבל מסך שחור עם אודיו בלבד. אז הנה אני שומר את היעד, לפתוח אותו עם VLC - אין בעיה. zzzzzzzzweird. אולי אני פשוט צריך להגדיר משהו ב-WMP אבל אני לא יודע מה. |
|
| |||
| |||
| אולי לנסות לעדכן את מנהלי ההתקן של הוידאו? כמו כן, אם ניתן למדוד את זה על מחשב אחר עם Windows Media Player 11, ולראות אם זה משחק בסדר גמור שם. אז אנחנו יודעים פחות או יותר היכן להתחיל. מאז מתי זה התחיל? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זוהי בעיה-Codec, רכיבי codec הם אומרים את התוכנה של Media Player כיצד להפעיל סוגים שונים של קבצים. VLC יש להם הכל מובנה, WMP זקוקה גם להוסיף באופן ידני או באמצעות רכיב Codec Pack. WMP הוא יודע שיש בעיות לשחק למרות שיש כמה קבצים של רכיבי Codec מותקן, רק עם מקל VLC עבור סוגי קבצים אלה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בעוד באינטרנט אני צריך לשמור את הקובץ (היעד) ולאחר מכן לפתוח אותו עם VLC ללא בעיה. רק תוהה למה את הקבצים לשחק אחרי WMP ב VLC לנגן את זה אבל לא לפני? מחשבות? כמו כן, יש לי מחשב ישן (6 yr old Dell) עם כמה שדרוגים (XP OS) ואין לי בעיות עם WMP האפשרות לפתוח קבצים מהאינטרנט. זה רק את Fricken (SP?) חדש יותר, מחשב עם כרטיס וידאו מאוה-N-SLI על דברים ו-ו-On זה שיש את הבעיות עם קבצי וידאו. בסופו של דבר ....... זה לא הרבה צרות כדי להציל את היעד שלי במחשב ולפתוח אותו ב VLC. |
|
| |||
| |||
| נסה להתקין K-Lite "כדי לראות אם הוא מנקה למעלה. אני ראיתי K-lite לפתור כמה בעיות מאוד מוזר WMP בעבר. |
|
| |||
| |||
| סליחה על האיחור בתשובה. אני נלקח הרחק את המחשב שלי לזמן מה. הפורמט הוא MPEG4 רצתי עם כלי ניתוח שהגיעו עם codec Pack. אני לא מבין את זה לאף אחד. האם אני יכול לשלוח לך (מישהו) את המידע הזה כדי לראות אם ניתן לבצע תחושה של אותה הבעיה ממוקמים? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| משרד 07 להציג בעיה | Razer | חבילות Office & Applications | 2 | 26 ינואר 2009 04:31 |
| אין אפשרות להציג Youtube .... | Shaun2312 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 17 ספטמבר 2008 10:07 |
| כיצד אני יכול להציג את ההיסטוריה של קובץ מסוים | jacomoller | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 5 ספטמבר 2008 05:48 |
| לא ניתן לצפות באתר ONE! | staceywhit | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ב -1 ליולי 2007 08:49 |
| כיצד ניתן לצפות בקטעי וידאו שאינם זמינים באזור שלך? | MikeDirt | דיון Off topic | 1 | 2nd מאי 2007 08:33 |
| שרשרת כלים | |
| |