mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Nevar apskatīt video wmp version 11

Reply

Thread Tools
Old 18 oktobris 2008, 22:40
Donors Group

Default Nevar apskatīt video wmp version 11

Kad noklikšķināt uz faila internetā un tas atveras manā wmp (versija 11) Es varu šeit, bet tur nav video. Ja es dodos atpakaļ uz video failu un Saglabāt mērķi manu desktop un atvērt failu ar VLC atskaņotāju programmatūru, piemēram, es varu redzēt un šeit video sodu. Tad, kad es atvērt failu vēlreiz wmp es varu redzēt video lieliski naudas - bet man vienmēr atveriet to citā programmatūras pirmkārt, aizveriet to ārā, un tad es varētu atvērt to WMP. Ja es izslēgt datoru pie tam jauda-up, apmeklējiet Web un mēģina atvērt video wmp man iet cauri viss process atkal glābšanas failu, atverot to ar citu spēlētāju (VLC parasti) un tad es var doties uz failu un tai ir pilnīgi sodu WMP.

Kas notiek? Vai ir noteikšanu wmp, ka man būtu jāzina par? Es esmu mēģinājis paskatīties mazliet, bet ne luck so far.

Domas?
Old 18 oktobris 2008, 23:21
Moderator Group

Vai jums ir kodeku pack uzstādīts? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18 oktobris 2008, 23:26
Donors Group

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Vai jums ir kodeku pack uzstādīts? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Man ir tas uzstādīti:
ACE Mega Codecs Pack Dashboard

Tas ir par manu desktop - es nezinu daudz par to gan.
Old 18 oktobris 2008, 23:51
Donors Group

Kādā formātā ir šie vids?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 19 oktobris 2008, 02:10
Donors Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Es nezinu, bet es ņemšu pārbaudīt nākamo reizi, kad mēģinu atvērt vienu. Tāpat kā es teicu, man nav nekādu problēmu atvērt tos VLC player un tad kad es atveru to ar šo spēlētāju es pēc tam var atvērt failu ar WMP. Tas ir tikai tad, kad noklikšķināt uz video failu pirmo reizi, un tā neizpildes atver manu WMP man melns ekrāns ar audio only. Tāpēc es pēc tam saglabājiet mērķi, un atveriet to ar VLC - nekādu problēmu. zzzzzzzzweird. Varbūt man vienkārši ir noteikti kaut kas wmp bet es nezinu ko.
Old 19 oktobris 2008, 07:35
New Member Group

Varbūt mēģināt atjauniniet savu video draiveri?
Arī tad, ja iespējams, izmēģiniet to uz cita datora ar Windows Media Player 11 un redzētu, vai tā ir liela naudas tur. Tātad mēs zinām, vairāk vai mazāk, kur sākt. Jo, did this start?
Old 19 oktobris 2008, 07:40
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Es nezinu, bet es ņemšu pārbaudīt nākamo reizi, kad mēģinu atvērt vienu. Tāpat kā es teicu, man nav nekādu problēmu atvērt tos VLC player un tad kad es atveru to ar šo spēlētāju es pēc tam var atvērt failu ar WMP. Tas ir tikai tad, kad noklikšķināt uz video failu pirmo reizi, un tā neizpildes atver manu WMP man melns ekrāns ar audio only. Tāpēc es pēc tam saglabājiet mērķi, un atveriet to ar VLC - nekādu problēmu. zzzzzzzzweird. Varbūt man vienkārši ir noteikti kaut kas wmp bet es nezinu ko.

Tas ir kodeku problēma, kodeki ir programmatūras stāsta multimediju atskaņotājs kā spēlēt dažāda tipa faili.

VLC ir viņiem visiem celta, WMP vajadzības pievienojot vai nu manuāli, vai izmantojot kodeku iepakojuma.

WMP ir visiem zināms, ir problēmas spēlē dažus failus, neskatoties uz kodekus uzstādīta, vienkārši brauciet ar VLC šo failu tipiem.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 oktobris 2008, 14:25
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Tas ir kodeku problēma, kodeki ir programmatūras stāsta multimediju atskaņotājs kā spēlēt dažāda tipa faili.

VLC ir viņiem visiem celta, WMP vajadzības pievienojot vai nu manuāli, vai izmantojot kodeku iepakojuma.

WMP ir visiem zināms, ir problēmas spēlē dažus failus, neskatoties uz kodekus uzstādīta, vienkārši brauciet ar VLC šo failu tipiem.
Jā - Es dzirdēju, ka arī par wmp (darn, ka Bils G. anyway - lol) - tēvocis Bils drives me NUTS dažreiz!

Atrodoties mājas esmu, lai saglabātu failu (mērķa), tad atveriet to ar VLC nekādu problēmu. Tikai jautājums, kāpēc faili spēlēt uz wmp AFTER I play to VLC, bet ne agrāk?

Domas?

Un man ir vecs pc (6 g. vecs Dell) ar dažām jauninājumus (xp os), un man nav ar WMP jautājumiem ir iespējams atvērt failus no interneta. Tā ir tikai Fricken (sp?) Jaunākām datoru, iedomāto video kartes-n-SLI stuff un-un-on tas, kam ar video failiem nepatikšanām.

In end ....... tas nav daudz problēmu, lai saglabātu mērķa uz manu datoru un atveriet to VLC.
Old 19 oktobris 2008, 15:49
Moderator Group

Mēģiniet instalēt K-Lite, lai redzētu, vai tas precizētas. Esmu redzējis K-Lite atrisināt dažas ļoti dīvaini WMP problēmas pagātnē.

Old 26 oktobris 2008, 13:36
Donors Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Atvainojamies par vēlu atbildi. Man tika ņemts prom no mana datora uz laiku.
Formāts ir MPEG4
I ilga diagnostikas rīks, kas nāca kopā ar savu codec pack. Es nesaprotu kāda tā. Vai es varu sūtīt jums (kādam) šo informāciju, lai redzētu, vai sajūta var padarīt par to un problēmām, kas atrodas?
Reply

Register

Bookmarks