![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Gdy klikam na plik w sieci i otwiera w moim wmp (wersja 11) mogę tutaj, ale nie ma wideo. Jeśli idę z powrotem do pliku wideo i zapisać na swoim komputerze docelowym i otworzyć plik z oprogramowaniem odtwarzacza VLC na przykład jestem w stanie zobaczyć i tutaj wideo grzywny. Wtedy, kiedy mogę otworzyć plik ponownie w wmp widzę wideo perfekcyjnie - ale zawsze je otworzyć w innym oprogramowaniem pierwsze, zamknij go, a potem mogę go otworzyć w WMP. Jeśli wyłączenia komputera power-off a następnie w górę, idź do internetu i spróbuj otworzyć plik wideo w wmp muszę przejść przez cały proces ponownego zapisywania pliku, otwierając go w inny gracz (VLC zazwyczaj), a następnie I można przejść do pliku i odgrywa perfekcyjnie w WMP. What's going on? Czy ustawienie w wmp, że muszę wiedzieć na temat? I've tried do rozejrzeć trochę szczęścia, ale nie tak daleko. Myśli? |
|
| |||
| |||
| Czy masz zainstalowany pakiet kodeków? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ACE Mega kodeki Pack Dashboard To mój pulpit - I don't know much about it though. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jakim formacie są te vids?
| |||
| |||
| Nie wiem, ale I'll check następnym razem próbuję otworzyć jeden. Jak już mówiłem, nie mam żadnych trudności z otwarciem ich w odtwarzaczu VLC, a następnie po to otworzyć odtwarzacz z tym mogę następnie otwórz plik z WMP. To tylko po kliknięciu pliku wideo po raz pierwszy i domyślnie otwiera się mój wmp dostaję się czarny ekran z audio tylko. Więc następnie zapisać cel i go otworzyć z VLC - nie ma problemu. zzzzzzzzweird. Może wystarczy, aby coś w wmp ale nie wiem co. |
|
| |||
| |||
| Może spróbować zaktualizować sterowniki wideo? Ponadto jeśli to możliwe, spróbuj go na innym komputerze z programem Windows Media Player 11 i sprawdzić, czy to nie gra dobrze. Więc wiemy, bardziej lub mniej, od czego zacząć. Od kiedy to się zaczęło? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jest to kodek problemu, kodeki są oprogramowania opowiada media player jak grać różne rodzaje plików. VLC ma je wszystkie zbudowane w WMP potrzebuje dodanie ręcznie lub za pomocą kodeka opakowanie. WMP jest wiedzieć, że niektóre kwestie odtwarzanie plików mimo kodeki zainstalowane, wystarczy trzymać z VLC dla tych typów plików. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Choć w internecie muszę zapisać plik (target), a następnie otworzyć go z VLC żaden problem. Just wondering dlaczego pliki będą grać na wmp po odtworzyć go na VLC, ale nie wcześniej? Myśli? I, mam stary komputer (6 yr old Dell) z niektórych uaktualnień (XP OS) i nie mam problemów z wmp możliwość otwierania plików z internetu. To tylko Fricken (sp?) Nowszy, komputer z kart wideo fancy-n-SLI stuff on-i-na to, że o kłopotach z plików wideo. W końcu ....... nie wiele problemów, aby zapisać cel mojego komputera i otworzyć go w VLC. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zainstalować K-Lite, aby sprawdzić, czy to się pokonuje. I've seen K-Lite rozwiązać niektóre bardzo dziwne WMP problemy w przeszłości. |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za późno odpowiedź. Byłem zabrane z mojego komputera na chwilę. Format jest MPEG4 I pobiegł narzędzi diagnostycznych, które wraz z moim kodek opakowanie. Nie rozumiem wszelkie jej. Czy i Ja was posyłam (ktoś) tych informacji, aby sprawdzić, czy sensie można go i problem znajduje? |
![]() |
|
| Zakładki |