mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Nu se poate vizualiza video în wmp versiunea 11

Reply

Thread Tools
Old 18 octombrie 2008, 22:40
Grupul de donator

Default Nu se poate vizualiza video în wmp versiunea 11

Când dau click pe un fişier de pe Web şi acesta se deschide în mea wmp (versiunea 11) pot să-l aici, dar nu există nici un video. Dacă mă duc înapoi la fişierul video şi salvaţi-ţintă pentru a-mi desktop şi deschide fişierul cu VLC player software-ul, de exemplu, am putea vedea şi aici video bine. Apoi, cand am deschis dosarul din nou în wmp nu pot vedea video perfect bine - dar am să-l mereu deschise într-un alt software în primul rând, închideţi-l afară, şi apoi pot să-l deschideţi în wmp. Dacă aş închide apoi de pe PC-ul meu de putere în sus, du-te la Internet şi încercaţi să deschideţi un video în wmp am să treacă prin întregul proces din nou de la salvarea fişierului, deschidere-l într-un alt player (VLC de obicei) si apoi, am poate merge la dosar şi îl joacă foarte bine în WMP.

Ce se întâmplă? Este o setare în wmp că trebuie să ştiu despre? Am încercat să te uiţi în jur de un pic de noroc, dar nici până în prezent.

Gândurile?
Old 18 octombrie 2008, 23:21
Moderator Group

Ai un codec pack instalat? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18 octombrie 2008, 23:26
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Am instalat acest lucru:
ACE Mega Codecs Pack Dashboard

Este scris pe desktop - nu ştiu prea multe despre ea, totuşi.
Old 18 octombrie 2008, 23:51
Grupul de donator

ce format sunt aceste vids?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 19 octombrie 2008, 02:10
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Nu ştiu, dar voi verifica următoarea dată când încerc să deschid o. Cum am spus, nu am probleme cu deschiderea ei, în VLC player şi apoi după ce am deschis-o cu player care pot apoi deschide fişierul cu wmp. E doar atunci când fac clic pe un fişier video, prima data si implicit pentru a-mi deschide wmp I a lua un ecran negru cu doar audio. Asa ca am apoi salvaţi-ţintă şi să-l deschideţi cu VLC - nici o problema. zzzzzzzzweird. Poate că doar sa stabilit ceva în wmp, dar nu ştiu ce.
Old 19 octombrie 2008, 07:35
Noile state Group

Poate să încercaţi şi să vă actualizaţi driverele video?
De asemenea, dacă este posibil, încercaţi să-l pe un alt calculator cu Windows Media Player 11 şi a vedea dacă acesta îl joacă bine acolo. Deci, noi stim mai mult sau mai puţin în cazul în care pentru a începe. De când a făcut asta începe?
Old 19 octombrie 2008, 07:40
Administrator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Kona1984hawaii View Post
Nu ştiu, dar voi verifica următoarea dată când încerc să deschid o. Cum am spus, nu am probleme cu deschiderea ei, în VLC player şi apoi după ce am deschis-o cu player care pot apoi deschide fişierul cu wmp. E doar atunci când fac clic pe un fişier video, prima data si implicit pentru a-mi deschide wmp I a lua un ecran negru cu doar audio. Asa ca am apoi salvaţi-ţintă şi să-l deschideţi cu VLC - nici o problema. zzzzzzzzweird. Poate că doar sa stabilit ceva în wmp, dar nu ştiu ce.

Este o problemă codec, codec sunt software-ul de spune un Media Player pentru a reda cât de diferite tipuri de fişiere.

VLC-a-le pe toate, construit in, WMP are nevoie de adăugarea fie manual sau printr-un codec pack.

WMP se cunosc de a avea probleme de joc cateva fisiere ciuda având codec instalat, trebuie doar să stai cu VLC pentru aceste tipuri de fişiere.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 19 octombrie 2008, 14:25
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Este o problemă codec, codec sunt software-ul de spune un Media Player pentru a reda cât de diferite tipuri de fişiere.

VLC-a-le pe toate, construit in, WMP are nevoie de adăugarea fie manual sau printr-un codec pack.

WMP se cunosc de a avea probleme de joc cateva fisiere ciuda având codec instalat, trebuie doar să stai cu VLC pentru aceste tipuri de fişiere.
Da - Am auzit că prea despre wmp (darn că Bill G. oricum - lol) - unchiul Bill drive-mi nuci uneori!

În timp ce pe web trebuie să salvaţi fişierul (ţintă), apoi deschideţi-l cu VLC nici o problema. Doar intrebam de ce dosarele vor juca pe wmp dupa ce l-am asculta pe VLC, dar nu înainte?

Gândurile?

Şi, am un vechi PC (6 an vechi Dell), cu unele actualizări (XP OS) şi nu am probleme cu wmp fiind capabil de a deschide fişiere de pe web. E tocmai ceea Fricken (sp?) Mai nou, cu PC-ul de lux plăcile video-n-SLI şi chestii pe-şi-a pe care au probleme cu fişierele video.

În final ....... nu este mult mai greu pentru a salva ţintă pentru a-mi bucăţi şi să-l deschideţi în VLC.
Old 19 octombrie 2008, 15:49
Moderator Group

Încercaţi să instalaţi K-Lite pentru a vedea dacă se închide în sus. Am vazut K-Lite rezolva unele foarte ciudat WMP probleme în trecut.

Old 26 octombrie 2008, 13:36
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Ne pare rău pentru întârziere de răspuns. Am fost luat de la meu calculator pentru o perioada de timp.
Formatul este MPEG4
M-am întâlnit un instrument diagnostic care a venit cu meu codec pack. Nu înţeleg nici de asta. Pot sa va trimite (pe cineva), această informaţie pentru a vedea dacă sens poate fi făcută de el şi de problema situat?
Reply

Register

Marcaje