![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când dau click pe un fişier de pe Web şi acesta se deschide în mea wmp (versiunea 11) pot să-l aici, dar nu există nici un video. Dacă mă duc înapoi la fişierul video şi salvaţi-ţintă pentru a-mi desktop şi deschide fişierul cu VLC player software-ul, de exemplu, am putea vedea şi aici video bine. Apoi, cand am deschis dosarul din nou în wmp nu pot vedea video perfect bine - dar am să-l mereu deschise într-un alt software în primul rând, închideţi-l afară, şi apoi pot să-l deschideţi în wmp. Dacă aş închide apoi de pe PC-ul meu de putere în sus, du-te la Internet şi încercaţi să deschideţi un video în wmp am să treacă prin întregul proces din nou de la salvarea fişierului, deschidere-l într-un alt player (VLC de obicei) si apoi, am poate merge la dosar şi îl joacă foarte bine în WMP. Ce se întâmplă? Este o setare în wmp că trebuie să ştiu despre? Am încercat să te uiţi în jur de un pic de noroc, dar nici până în prezent. Gândurile? |
|
| |||
| |||
| Ai un codec pack instalat? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Citat:
ACE Mega Codecs Pack Dashboard Este scris pe desktop - nu ştiu prea multe despre ea, totuşi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ce format sunt aceste vids?
| |||
| |||
| Nu ştiu, dar voi verifica următoarea dată când încerc să deschid o. Cum am spus, nu am probleme cu deschiderea ei, în VLC player şi apoi după ce am deschis-o cu player care pot apoi deschide fişierul cu wmp. E doar atunci când fac clic pe un fişier video, prima data si implicit pentru a-mi deschide wmp I a lua un ecran negru cu doar audio. Asa ca am apoi salvaţi-ţintă şi să-l deschideţi cu VLC - nici o problema. zzzzzzzzweird. Poate că doar sa stabilit ceva în wmp, dar nu ştiu ce. |
|
| |||
| |||
| Poate să încercaţi şi să vă actualizaţi driverele video? De asemenea, dacă este posibil, încercaţi să-l pe un alt calculator cu Windows Media Player 11 şi a vedea dacă acesta îl joacă bine acolo. Deci, noi stim mai mult sau mai puţin în cazul în care pentru a începe. De când a făcut asta începe? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Este o problemă codec, codec sunt software-ul de spune un Media Player pentru a reda cât de diferite tipuri de fişiere. VLC-a-le pe toate, construit in, WMP are nevoie de adăugarea fie manual sau printr-un codec pack. WMP se cunosc de a avea probleme de joc cateva fisiere ciuda având codec instalat, trebuie doar să stai cu VLC pentru aceste tipuri de fişiere. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
În timp ce pe web trebuie să salvaţi fişierul (ţintă), apoi deschideţi-l cu VLC nici o problema. Doar intrebam de ce dosarele vor juca pe wmp dupa ce l-am asculta pe VLC, dar nu înainte? Gândurile? Şi, am un vechi PC (6 an vechi Dell), cu unele actualizări (XP OS) şi nu am probleme cu wmp fiind capabil de a deschide fişiere de pe web. E tocmai ceea Fricken (sp?) Mai nou, cu PC-ul de lux plăcile video-n-SLI şi chestii pe-şi-a pe care au probleme cu fişierele video. În final ....... nu este mult mai greu pentru a salva ţintă pentru a-mi bucăţi şi să-l deschideţi în VLC. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să instalaţi K-Lite pentru a vedea dacă se închide în sus. Am vazut K-Lite rezolva unele foarte ciudat WMP probleme în trecut. |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău pentru întârziere de răspuns. Am fost luat de la meu calculator pentru o perioada de timp. Formatul este MPEG4 M-am întâlnit un instrument diagnostic care a venit cu meu codec pack. Nu înţeleg nici de asta. Pot sa va trimite (pe cineva), această informaţie pentru a vedea dacă sens poate fi făcută de el şi de problema situat? |
![]() |
|
| Marcaje |