menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Nedá sa sledovať video vo WMP verzie 11

Reply

Thread Tools
Old 18. októbra 2008, 22:40
Darcu Skupina

Default Nedá sa sledovať video vo WMP verzie 11

Keď kliknem na obrázok na webe, a otvorí sa v mojom WMP (verzia 11) I tu je možné, ale nie je žiadne videá. Ak som sa vrátiť do video súborov a uložiť cieľ môjho počítača a otvorte súbor s VLC prehrávačom softvér napríklad som schopný vidieť a tady je video v poriadku. Potom, keď som sa otvoriť súbor opäť v wmp Vidím video dokonale pokuty - ale já jsem to vždycky bola otvorená v inom softvér prvého, zavrite ho a potom si môžete otvoriť vo WMP. Kdybych zavřel môj počítač vypnúť potom moc-up, prejdite na web a skúste otvoriť video vo wmp som sa prejsť celý proces znovu o uloženie súboru, otvorenie je v inom prehrávači (VLC väčšinou) a potom som môže ísť do spisu a hrá perfektne pokutu vo WMP.

Čo sa deje? Existuje v nastavení wmp, že potrebujem poznať? Som sa snažil vyzerať asi trochu šťastia, ale nie tak ďaleko.

Myšlienky?
Old 18. októbra 2008, 23:21
Moderátor skupiny

Máte codec pack nainštalovaný? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18. októbra 2008, 23:26
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Máte codec pack nainštalovaný? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Mám nainštalovaný:
ACE Mega Pack Kodeky Dashboard

Je to na mojom desktopu - nevím, moc o tom myslím.
Old 18. októbra 2008, 23:51
Darcu Skupina

akom formáte sú tieto vids?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 19. októbra 2008, 02:10
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Já nevím, ale uvidíme skontrolovať příště zkusím otvoriť jeden. Ako som povedal, nemám žiadne problémy otvorenie je v VLC prehrávač a potom po otvorení som sa, že hráč môže potom otvorte súbor s wmp. Je to práve vo chvíli, keď som kliknúť na video súbor prvýkrát a je to môj predvolené otvorí wmp mám čiernu obrazovku s audio len. Takže som potom uložte cieľ a otvoriť ho VLC - žiaden problém. zzzzzzzzweird. Možno som si niečo v nastavení wmp ale nevím co.
Old 19. októbra 2008, 07:35
Nový člen skupiny

Možno skúsiť a aktualizovať svoje video vodičov?
Tiež ak je to možné si to vyskúšať na inom počítači s Windows Media Player 11 a uvidíme, jestli to hrá pokutu tam. Takže vieme, viac či menej, kde začať. Pretože keď sa to začalo?
Old 19. októbra 2008, 07:40
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Kona1984hawaii View Post
Já nevím, ale uvidíme skontrolovať příště zkusím otvoriť jeden. Ako som povedal, nemám žiadne problémy otvorenie je v VLC prehrávač a potom po otvorení som sa, že hráč môže potom otvorte súbor s wmp. Je to práve vo chvíli, keď som kliknúť na video súbor prvýkrát a je to môj predvolené otvorí wmp mám čiernu obrazovku s audio len. Takže som potom uložte cieľ a otvoriť ho VLC - žiaden problém. zzzzzzzzweird. Možno som si niečo v nastavení wmp ale nevím co.

Je to problém, kodek, kodeky sú softvér pre vypráví prehrávač médií, ako sa hrajú rôzne typy súborov.

VLC má im všetko postavené vo WMP potrebuje doplniť buď ručne alebo pomocou kodeku balenia.

WMP je poznať mať problémy hrať niektoré súbory, hoci majú kodeky nainstalované, len prilepíte s VLC pre tieto typy súborov.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. októbra 2008, 14:25
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Je to problém, kodek, kodeky sú softvér pre vypráví prehrávač médií, ako sa hrajú rôzne typy súborov.

VLC má im všetko postavené vo WMP potrebuje doplniť buď ručne alebo pomocou kodeku balenia.

WMP je poznať mať problémy hrať niektoré súbory, hoci majú kodeky nainstalované, len prilepíte s VLC pre tieto typy súborov.
Áno - počul som, že sa príliš o wmp (látat že Bill G. rovnako - lol) - strýko Bill mechanik mi orechy niekedy!

Zatiaľ čo na webe som pre uloženie súboru (cieľovú), potom otvorte ho VLC žiaden problém. Len premýšľam, prečo sa súbory budú hrať na wmp PO Hraju na VLC, ale nie skôr?

Myšlienky?

A som starší PC (6 rok starý Dell) s niektorými upgradov (xp os) a nemám problémy s wmp sú schopní otvoriť súbory z webu. Je to len Fricken (sp?) Novšie, PC s vymysleným video karty-n-SLI veci a on-a-na to, že majú problémy s video súbory.

Na koniec ....... to nie je veľa problémov a uložte do cieľového počítača a otvorte ho vo VLC.
Old 19. októbra 2008, 15:49
Moderátor skupiny

Skúste inštaláciu K-Lite, aby ste zistili, či je odstraňuje hore. I've seen K-Lite vyriešiť niektoré veľmi podivné WMP problémy v minulosti.

Old 26 októbra 2008, 13:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Ospravedlňujeme sa za neskorú reakciu. Bol som odviezť z môjho počítača, na chvíľu.
Tento formát je MPEG4
Bežal som diagnostických nástrojov, ktoré sa stalo s mojím codec pack. Nechcem understand nič. Môžem Vám poslať (niekoho) informácie, či zmysel môže byť problém a je umiestnený?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Office 07 zobrazenie problému Razer Office & Aplikácie 2 26 január 2009 04:31
Nemožno View Youtube .... Shaun2312 Webových prehliadačov & FTP Klienti 8 17. September 2008 10:07
Ako môžem zobraziť históriu určitého súboru jacomoller Všeobecné Software Chat 2 5. septembra 2008 05:48
Nemožno zobraziť jednu webovú stránku! staceywhit Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 1. júli 2007 08:49
Ako prezerať video, ktoré nie sú k dispozícii vo vašom okolí? MikeDirt Vypnúť Téma diskusie 1 2. mája 2007 08:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.