![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď kliknem na obrázok na webe, a otvorí sa v mojom WMP (verzia 11) I tu je možné, ale nie je žiadne videá. Ak som sa vrátiť do video súborov a uložiť cieľ môjho počítača a otvorte súbor s VLC prehrávačom softvér napríklad som schopný vidieť a tady je video v poriadku. Potom, keď som sa otvoriť súbor opäť v wmp Vidím video dokonale pokuty - ale já jsem to vždycky bola otvorená v inom softvér prvého, zavrite ho a potom si môžete otvoriť vo WMP. Kdybych zavřel môj počítač vypnúť potom moc-up, prejdite na web a skúste otvoriť video vo wmp som sa prejsť celý proces znovu o uloženie súboru, otvorenie je v inom prehrávači (VLC väčšinou) a potom som môže ísť do spisu a hrá perfektne pokutu vo WMP. Čo sa deje? Existuje v nastavení wmp, že potrebujem poznať? Som sa snažil vyzerať asi trochu šťastia, ale nie tak ďaleko. Myšlienky? |
|
| |||
| |||
| Máte codec pack nainštalovaný? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ACE Mega Pack Kodeky Dashboard Je to na mojom desktopu - nevím, moc o tom myslím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akom formáte sú tieto vids?
| |||
| |||
| Já nevím, ale uvidíme skontrolovať příště zkusím otvoriť jeden. Ako som povedal, nemám žiadne problémy otvorenie je v VLC prehrávač a potom po otvorení som sa, že hráč môže potom otvorte súbor s wmp. Je to práve vo chvíli, keď som kliknúť na video súbor prvýkrát a je to môj predvolené otvorí wmp mám čiernu obrazovku s audio len. Takže som potom uložte cieľ a otvoriť ho VLC - žiaden problém. zzzzzzzzweird. Možno som si niečo v nastavení wmp ale nevím co. |
|
| |||
| |||
| Možno skúsiť a aktualizovať svoje video vodičov? Tiež ak je to možné si to vyskúšať na inom počítači s Windows Media Player 11 a uvidíme, jestli to hrá pokutu tam. Takže vieme, viac či menej, kde začať. Pretože keď sa to začalo? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Je to problém, kodek, kodeky sú softvér pre vypráví prehrávač médií, ako sa hrajú rôzne typy súborov. VLC má im všetko postavené vo WMP potrebuje doplniť buď ručne alebo pomocou kodeku balenia. WMP je poznať mať problémy hrať niektoré súbory, hoci majú kodeky nainstalované, len prilepíte s VLC pre tieto typy súborov. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Zatiaľ čo na webe som pre uloženie súboru (cieľovú), potom otvorte ho VLC žiaden problém. Len premýšľam, prečo sa súbory budú hrať na wmp PO Hraju na VLC, ale nie skôr? Myšlienky? A som starší PC (6 rok starý Dell) s niektorými upgradov (xp os) a nemám problémy s wmp sú schopní otvoriť súbory z webu. Je to len Fricken (sp?) Novšie, PC s vymysleným video karty-n-SLI veci a on-a-na to, že majú problémy s video súbory. Na koniec ....... to nie je veľa problémov a uložte do cieľového počítača a otvorte ho vo VLC. |
|
| |||
| |||
| Skúste inštaláciu K-Lite, aby ste zistili, či je odstraňuje hore. I've seen K-Lite vyriešiť niektoré veľmi podivné WMP problémy v minulosti. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za neskorú reakciu. Bol som odviezť z môjho počítača, na chvíľu. Tento formát je MPEG4 Bežal som diagnostických nástrojov, ktoré sa stalo s mojím codec pack. Nechcem understand nič. Môžem Vám poslať (niekoho) informácie, či zmysel môže byť problém a je umiestnený? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Office 07 zobrazenie problému | Razer | Office & Aplikácie | 2 | 26 január 2009 04:31 |
| Nemožno View Youtube .... | Shaun2312 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 17. September 2008 10:07 |
| Ako môžem zobraziť históriu určitého súboru | jacomoller | Všeobecné Software Chat | 2 | 5. septembra 2008 05:48 |
| Nemožno zobraziť jednu webovú stránku! | staceywhit | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 1. júli 2007 08:49 |
| Ako prezerať video, ktoré nie sú k dispozícii vo vašom okolí? | MikeDirt | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 2. mája 2007 08:33 |
| Thread Tools | |
| |