мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Не могу да прегледате видео верзију умп 11

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. октобар 2008, 22:40
Донаторска Група

Default Не могу да прегледате видео верзију умп 11

Нашто ЈА кликните на датотеку на уеб и она се отвара у моје умп (верзија 11) могу овде али нема видео. Ако сам се вратити у видео датотеку и сачувајте да циљају на мој радна површина и отворите датотеку са ВЛЦ плаыер софтвер за пример ја сам у могућности да видите и овде је видео у реду. Тада, када сам поново отворити датотеку у умп Видим видео савршено у реду - али сам увек отворен је у другом софтверу први, затворите га и затим Ја могу отворити у умп. Ако сам затворио офф затим мој пц поуер-уп, идите на уеб и покушате отворити видео умп морам проћи кроз цео процес поново од чувања датотеке, отворење је у још један плаыер (ВЛЦ обично) и онда сам могу ићи на слику и она игра савршено фино у умп.

Шта се дешава? Има ли поставку у умп да ми треба да знам о? Иве 'суђен гледати около мало среће, али не у толикој мери.

Тхоугхтс?
Old 18. октобар 2008, 23:21
Модератор / ица групе

Имате ли инсталиран Цодец Омот? хттп://ууу.филехиппо.цом/доунлоад_клите_цодец_пацк/

Old 18. октобар 2008, 23:26
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Имам инсталиран:
АЦЕ Мега Цодец Пацк Надзорна плоча

Ово је на мом десктопу - Не знам много о томе ипак.
Old 18. октобар 2008, 23:51
Донаторска Група

шта су ови видс формату?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 19. октобар 2008, 02:10
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
шта су ови видс формату?
Не знам, али ћу проверити следећи пут ћу покушати да отворите један. Као што сам рекао, ја немам проблема са отварањем њима у ВЛЦ плаыер и онда након што сам га отворите са играч који сам тада могу отворити датотеку са умп. То је само кад кликнем на видео датотеке по први пут и то на моју подразумевану отвара умп ЈА добити један црни екран са само аудио. Па сам онда сте циљне и отворите га са ВЛЦ - нема проблема. ззззззззуеирд. Можда сам само морате поставити нешто у умп али ја не знам шта.
Old 19. октобар 2008, 07:35
Нови члан групе

Можда пробати и ажурирајте свој видео дривер?
Такође, ако је могуће пробати то на други рачунар са Уиндоус Медиа Плаыер 11 и видети ако је фина игра тамо. Дакле, знамо мање или више, где да почне. Од када се то старт?
Old 19. октобар 2008, 07:40
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Кона1984хауаии View Post
Не знам, али ћу проверити следећи пут ћу покушати да отворите један. Као што сам рекао, ја немам проблема са отварањем њима у ВЛЦ плаыер и онда након што сам га отворите са играч који сам тада могу отворити датотеку са умп. То је само кад кликнем на видео датотеке по први пут и то на моју подразумевану отвара умп ЈА добити један црни екран са само аудио. Па сам онда сте циљне и отворите га са ВЛЦ - нема проблема. ззззззззуеирд. Можда сам само морате поставити нешто у умп али ја не знам шта.

То је проблем кодек, Цодец су софтуаре и медијски играч каже како играти различите типове датотека.

ВЛЦ има их све саграђено, умп потребе за додавањем ручно или путем Цодец Омот.

Умп се зна да имају проблема упркос игрању неке датотеке са Цодец инсталиран, само стицк са ВЛЦ за оне врсте датотека.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 19. октобар 2008, 14:25
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
То је проблем кодек, Цодец су софтуаре и медијски играч каже како играти различите типове датотека.

ВЛЦ има их све саграђено, умп потребе за додавањем ручно или путем Цодец Омот.

Умп се зна да имају проблема упркос игрању неке датотеке са Цодец инсталиран, само стицк са ВЛЦ за оне врсте датотека.
Да - Чуо сам да је превише о умп (кочити да Билл Г. Аныуаы - лол) - стриц Билл дривес ме нутс понекад!

Иако је на веб морам сачувати датотеку (таргет) затим отворите га са ВЛЦ без проблема. Једноставно питате зашто датотека ће се репродуковати на умп Након што сам га играти на ВЛЦ, али не пре?

Тхоугхтс?

Али, ја имам стари пц (6 год стара Делл) уз неке надоградње (ксп ос) и немам проблема са умп буде у могућности за отворити датотеке са Интернета. То је само Фрицкен (сп?) Новији, ПЦ са фанцы видео картице-н-сли ствари и он-а-на то је да имате проблема са видео датотекама.

На крају ....... то није много потешкоћа за чување циљам на мој рачунар и отворите га у ВЛЦ.
Old 19. октобар 2008, 15:49
Модератор / ица групе

Покушајте да инсталирате К-Лите да види ако је бистри. И'ве сеен К-Лите решити неке врло непаран умп проблема у прошлости.

Old 26. Сеп 2008, 13:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
шта су ови видс формату?
Извињавамо се због касног одговора. Био сам уклонио из моје рачунар за неко време.
Тхе формат МПЕГ4
И отрча један дијагностички алат који је дошао са мојим Цодец Омот. Не разумем било који од Интернет. Могу ли послати вам (некоме) да бисте видели ове податке ако смислу могу бити израђене и од њега се проблем налази?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
07 Канцеларија за приказ проблема Разер Оффице & Апплицатионс 2 26 јануар 2009 04:31
Цан'т Прикажи Ыоутубе .... Схаун2312 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 8 17. сеп 2008 10:07
Како могу прегледати историју одређене датотеке јацомоллер Уопштено Софтуаре Цхат 2 5. Сеп 2008 05:48
Не може се прегледати ОНЕ уебсите! стацеыухит Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 1. јула 2007 08:49
Како прегледати видео снимци које нису доступне на вашем подручју? МикеДирт Офф Топиц Дисцуссион 1 2 мај 2007 08:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц