![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нашто ЈА кликните на датотеку на уеб и она се отвара у моје умп (верзија 11) могу овде али нема видео. Ако сам се вратити у видео датотеку и сачувајте да циљају на мој радна површина и отворите датотеку са ВЛЦ плаыер софтвер за пример ја сам у могућности да видите и овде је видео у реду. Тада, када сам поново отворити датотеку у умп Видим видео савршено у реду - али сам увек отворен је у другом софтверу први, затворите га и затим Ја могу отворити у умп. Ако сам затворио офф затим мој пц поуер-уп, идите на уеб и покушате отворити видео умп морам проћи кроз цео процес поново од чувања датотеке, отворење је у још један плаыер (ВЛЦ обично) и онда сам могу ићи на слику и она игра савршено фино у умп. Шта се дешава? Има ли поставку у умп да ми треба да знам о? Иве 'суђен гледати около мало среће, али не у толикој мери. Тхоугхтс? |
|
| |||
| |||
| Имате ли инсталиран Цодец Омот? хттп://ууу.филехиппо.цом/доунлоад_клите_цодец_пацк/ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
АЦЕ Мега Цодец Пацк Надзорна плоча Ово је на мом десктопу - Не знам много о томе ипак. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| шта су ови видс формату?
| |||
| |||
| Не знам, али ћу проверити следећи пут ћу покушати да отворите један. Као што сам рекао, ја немам проблема са отварањем њима у ВЛЦ плаыер и онда након што сам га отворите са играч који сам тада могу отворити датотеку са умп. То је само кад кликнем на видео датотеке по први пут и то на моју подразумевану отвара умп ЈА добити један црни екран са само аудио. Па сам онда сте циљне и отворите га са ВЛЦ - нема проблема. ззззззззуеирд. Можда сам само морате поставити нешто у умп али ја не знам шта. |
|
| |||
| |||
| Можда пробати и ажурирајте свој видео дривер? Такође, ако је могуће пробати то на други рачунар са Уиндоус Медиа Плаыер 11 и видети ако је фина игра тамо. Дакле, знамо мање или више, где да почне. Од када се то старт? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
То је проблем кодек, Цодец су софтуаре и медијски играч каже како играти различите типове датотека. ВЛЦ има их све саграђено, умп потребе за додавањем ручно или путем Цодец Омот. Умп се зна да имају проблема упркос игрању неке датотеке са Цодец инсталиран, само стицк са ВЛЦ за оне врсте датотека. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Иако је на веб морам сачувати датотеку (таргет) затим отворите га са ВЛЦ без проблема. Једноставно питате зашто датотека ће се репродуковати на умп Након што сам га играти на ВЛЦ, али не пре? Тхоугхтс? Али, ја имам стари пц (6 год стара Делл) уз неке надоградње (ксп ос) и немам проблема са умп буде у могућности за отворити датотеке са Интернета. То је само Фрицкен (сп?) Новији, ПЦ са фанцы видео картице-н-сли ствари и он-а-на то је да имате проблема са видео датотекама. На крају ....... то није много потешкоћа за чување циљам на мој рачунар и отворите га у ВЛЦ. |
|
| |||
| |||
| Покушајте да инсталирате К-Лите да види ако је бистри. И'ве сеен К-Лите решити неке врло непаран умп проблема у прошлости. |
|
| |||
| |||
| Извињавамо се због касног одговора. Био сам уклонио из моје рачунар за неко време. Тхе формат МПЕГ4 И отрча један дијагностички алат који је дошао са мојим Цодец Омот. Не разумем било који од Интернет. Могу ли послати вам (некоме) да бисте видели ове податке ако смислу могу бити израђене и од њега се проблем налази? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 07 Канцеларија за приказ проблема | Разер | Оффице & Апплицатионс | 2 | 26 јануар 2009 04:31 |
| Цан'т Прикажи Ыоутубе .... | Схаун2312 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 17. сеп 2008 10:07 |
| Како могу прегледати историју одређене датотеке | јацомоллер | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 5. Сеп 2008 05:48 |
| Не може се прегледати ОНЕ уебсите! | стацеыухит | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 1. јула 2007 08:49 |
| Како прегледати видео снимци које нису доступне на вашем подручју? | МикеДирт | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 2 мај 2007 08:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |