az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

WMP versiyonunu 11 video görüntüleyemezsiniz

Reply

Konu Araçları
Old 18 Ekim 2008, 22:40
Bağış Grubu

Ben tıklatın Web üzerinde dosya hakkında ve açılır benim WMP (sürüm 11) Ben burada ama hiç bir video. Eğer dosyası video gidin ve masaüstü için hedef kaydedin ve örneğin VLC oyuncu yazılımı ile ve burada video iyi görebilir am dosyasını açın. Sonra, ben tekrar WMP I video mükemmel iyi görebilirsiniz dosya açmak - ama her zaman başka bir yazılım ilk, açmak için de yakın olması, ve sonra WMP olarak açabilirsiniz. Eğer, web gidip WMP I tüm süreci ile tekrar dosya kurtarma gitmeliyiz video açmaya çalıştığınızda, başka bir oyuncu bu açılış benim kapalı sonra PC güç-kapa çeneni (VLC genellikle) ve daha sonra, ben dosyaya devam ederek mükemmel ince WMP oynadığı.

Neler oluyor? Orada WMP bir ayar bu bilmeniz gereken her şey var mı? Ben ancak şans şimdiye kadar biraz etrafına bakmak için denedim.

Düşünce?
Old 18 Ekim 2008, 23:21
Moderatör Grubu

Bir kod paketi yüklü mü? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Old 18 Ekim 2008, 23:26
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Bu yüklediyseniz:
ACE Mega Codec Pack Dashboard

Benim masaüstü var - Ben çok hakkında da bilmiyorum.
Old 18 Ekim 2008, 23:51
Bağış Grubu

biçimi bu vids ne yapıyorsun?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 19 Ekim 2008, 02:10
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Bilmiyorum ama bir açmaya çalıştığınızda sonraki kontrol edeceğiz. Dediğim gibi sonra ben sonra WMP ile dosya açabilir oyuncu ile açın, ve sonra da herhangi bir sorun VLC oyuncu bunları açılış yok. Sadece ben tıklatın video ilk dosya ve varsayılan's Ses sadece siyah bir ekran benim WMP için açılır. Ben sonra hedef kaydetmek ve VLC ile açın - sorun değil. zzzzzzzzweird. Belki sadece WMP bir şey için ama ben bilmiyorum ne.
Old 19 Ekim 2008, 07:35
Yeni Üye Grubu

Belki de deneyin ve video sürücüleri güncellerim?
Ayrıca, Windows Media Player 11 ile başka bir bilgisayarda denemek mümkün ve eğer varsa iyi oynuyor bakın. Biz de daha fazla veya daha az olduğu için biliyorum. Ne zamandan beri bu başladınız?
Old 19 Ekim 2008, 07:40
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Bilmiyorum ama bir açmaya çalıştığınızda sonraki kontrol edeceğiz. Dediğim gibi sonra ben sonra WMP ile dosya açabilir oyuncu ile açın, ve sonra da herhangi bir sorun VLC oyuncu bunları açılış yok. Sadece ben tıklatın video ilk dosya ve varsayılan's Ses sadece siyah bir ekran benim WMP için açılır. Ben sonra hedef kaydetmek ve VLC ile açın - sorun değil. zzzzzzzzweird. Belki sadece WMP bir şey için ama ben bilmiyorum ne.

Bu bir codec problem, codec nasıl dosyaları farklı türlerde oynamak için bir medya oynatıcı söyleyen bir yazılım vardır.

VLC hepsini inşa etti, WMP ve ekledi elle veya bir codec paketi ile ihtiyacı var.

WMP olan codec kurulurken rağmen sorunlar bazı dosyaları çalmak için biliyorum, sadece VLC ile dosya türleri için sopa.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Ekim 2008, 14:25
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Bu bir codec problem, codec nasıl dosyaları farklı türlerde oynamak için bir medya oynatıcı söyleyen bir yazılım vardır.

VLC hepsini inşa etti, WMP ve ekledi elle veya bir codec paketi ile ihtiyacı var.

WMP olan codec kurulurken rağmen sorunlar bazı dosyaları çalmak için biliyorum, sadece VLC ile dosya türleri için sopa.
Evet - Ben de hakkında (yama bu Bill G. Zaten - lol) - Bill amcam beni bazen deli sürücüler WMP duydum!

Ben VLC ile sorun açmak (hedef) sonra dosyayı kaydetmek için web sırasında. Sadece neden dosyaları WMP on VLC fakat önce oynamak SONRA oynayacağı merak?

Düşünce?

Web'den dosya açmak mümkün olma Ve ben) bazı yükseltmeler ile (XP işletim sistemi) (6 yıl eski Dell eski bir bilgisayar var ve WMP ile sorunları var. Sadece Fricken (SP nedir?) Daha yeni, meraklılar ekran kartları ile-n-SLI şeyler ve bilgisayar-ve-o üzerindeki video dosyaları ile sorun yaşıyorsanız's.

Sonunda ....... benim PC'ye hedef kaydetmek ve VLC bu açık çok sorun's.
Old 19 Ekim 2008, 15:49
Moderatör Grubu

Eğer bu kadar temizler K yüklemeyi deneyin-Lite görebilirsiniz. I've seen K-Lite geçmişte çok garip WMP sorunları çözmek.

Old 26 Ekim 2008, 13:36
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Geç yanıt için üzgünüm. Uzak benim bilgisayardan bir süre alındı.
Biçimi MPEG4 olduğunu
Benim kod paketi ile birlikte bir tanı aracı koştum. Ben bunu anlamazlar. Eğer bu anlamda ve sorunun yer yapılabilir görmek için (biri) Bu bilgi gönderebilir misiniz?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından