![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben tıklatın Web üzerinde dosya hakkında ve açılır benim WMP (sürüm 11) Ben burada ama hiç bir video. Eğer dosyası video gidin ve masaüstü için hedef kaydedin ve örneğin VLC oyuncu yazılımı ile ve burada video iyi görebilir am dosyasını açın. Sonra, ben tekrar WMP I video mükemmel iyi görebilirsiniz dosya açmak - ama her zaman başka bir yazılım ilk, açmak için de yakın olması, ve sonra WMP olarak açabilirsiniz. Eğer, web gidip WMP I tüm süreci ile tekrar dosya kurtarma gitmeliyiz video açmaya çalıştığınızda, başka bir oyuncu bu açılış benim kapalı sonra PC güç-kapa çeneni (VLC genellikle) ve daha sonra, ben dosyaya devam ederek mükemmel ince WMP oynadığı. Neler oluyor? Orada WMP bir ayar bu bilmeniz gereken her şey var mı? Ben ancak şans şimdiye kadar biraz etrafına bakmak için denedim. Düşünce? |
|
| |||
| |||
| Bir kod paketi yüklü mü? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ACE Mega Codec Pack Dashboard Benim masaüstü var - Ben çok hakkında da bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| biçimi bu vids ne yapıyorsun?
| |||
| |||
| Bilmiyorum ama bir açmaya çalıştığınızda sonraki kontrol edeceğiz. Dediğim gibi sonra ben sonra WMP ile dosya açabilir oyuncu ile açın, ve sonra da herhangi bir sorun VLC oyuncu bunları açılış yok. Sadece ben tıklatın video ilk dosya ve varsayılan's Ses sadece siyah bir ekran benim WMP için açılır. Ben sonra hedef kaydetmek ve VLC ile açın - sorun değil. zzzzzzzzweird. Belki sadece WMP bir şey için ama ben bilmiyorum ne. |
|
| |||
| |||
| Belki de deneyin ve video sürücüleri güncellerim? Ayrıca, Windows Media Player 11 ile başka bir bilgisayarda denemek mümkün ve eğer varsa iyi oynuyor bakın. Biz de daha fazla veya daha az olduğu için biliyorum. Ne zamandan beri bu başladınız? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu bir codec problem, codec nasıl dosyaları farklı türlerde oynamak için bir medya oynatıcı söyleyen bir yazılım vardır. VLC hepsini inşa etti, WMP ve ekledi elle veya bir codec paketi ile ihtiyacı var. WMP olan codec kurulurken rağmen sorunlar bazı dosyaları çalmak için biliyorum, sadece VLC ile dosya türleri için sopa. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben VLC ile sorun açmak (hedef) sonra dosyayı kaydetmek için web sırasında. Sadece neden dosyaları WMP on VLC fakat önce oynamak SONRA oynayacağı merak? Düşünce? Web'den dosya açmak mümkün olma Ve ben) bazı yükseltmeler ile (XP işletim sistemi) (6 yıl eski Dell eski bir bilgisayar var ve WMP ile sorunları var. Sadece Fricken (SP nedir?) Daha yeni, meraklılar ekran kartları ile-n-SLI şeyler ve bilgisayar-ve-o üzerindeki video dosyaları ile sorun yaşıyorsanız's. Sonunda ....... benim PC'ye hedef kaydetmek ve VLC bu açık çok sorun's. |
|
| |||
| |||
| Eğer bu kadar temizler K yüklemeyi deneyin-Lite görebilirsiniz. I've seen K-Lite geçmişte çok garip WMP sorunları çözmek. |
|
| |||
| |||
| Geç yanıt için üzgünüm. Uzak benim bilgisayardan bir süre alındı. Biçimi MPEG4 olduğunu Benim kod paketi ile birlikte bir tanı aracı koştum. Ben bunu anlamazlar. Eğer bu anlamda ve sorunun yer yapılabilir görmek için (biri) Bu bilgi gönderebilir misiniz? |