![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я натискаю на файл в Інтернеті, і він відкриває в моєму WMP (версія 11), я можу тут, але немає відео. Якщо я повернуся до відео-файла і зберегти цільову на робочому столі і відкрийте файл за допомогою VLC Player програмне забезпечення, наприклад я можу бачити і тут відео штрафу. Потім, коли я відкриваю файл знову в WMP я бачу відео прекрасно - але я завжди повинні відкрити його в інше програмне забезпечення перше, закрийте його, і тоді я зможу відкрити його в WMP. Якщо я закрию PC Off потім включення живлення, перейдіть на сайт і спробувати відкрити відео в WMP я повинен пройти через цілий процес спочатку зберегти файл, відкривши його в інший гравець (VLC звичайно), а потім, я можете зайти на файл і він чудово грає в WMP. Що відбувається? Чи є налаштування в WMP, що мені потрібно знати? Я спробував подивитися навколо трохи не пощастило, але до цих пір. Думки? |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас встановлений пакет кодеків? http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
ACE Mega Pack CoDecS DashBoard Це на моєму робочому столі - я не знаю багато про неї хоч. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У якому форматі ці Vids?
| |||
| |||
| Я не знаю, але я перевірю наступного разу я намагаюся відкрити одну. Як я вже сказав, я не маю жодних проблем не відкриваючи їх в програвач VLC, а потім, коли я відкрила його, що гравець, якого я можу відкрити файл з WMP. Це просто, коли я натискаю на відео файл вперше, і це за замовчуванням відкривається на мій WMP я отримую чорний екран з тільки аудіо. Тому я збережу цілі і відкрити його в VLC - не проблема. zzzzzzzzweird. Може бути, я просто повинні встановити щось в WMP, але я не знаю що. |
|
| |||
| |||
| Може бути, спробувати оновити драйвери? Також, якщо можливо спробувати його на іншому комп'ютері з Windows Media Player 11 і подивитися, якщо вона грає там штраф. Отже, ми знаємо більш-менш, з чого почати. Так коли ж це почалося? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Це проблема кодеків, кодеки програмне забезпечення повідомляє Media Player, як грати в різні типи файлів. VLC має їх всіх вбудована, WMP необхідно додати вручну або за допомогою Codec Pack. WMP це знати, щоб мати проблеми грають деякі файли, не дивлячись на те кодеки встановлені, просто палиця з VLC для тих типів файлів. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Хоча в Інтернеті я, щоб зберегти файл (цільових), потім відкрийте його за допомогою VLC не проблема. Просто цікаво, чому файли будуть грати на WMP Після того як я відтворити його на VLC, але не раніше? Думки? І в мене є старий комп'ютер (6 років старі Dell) з певної модернізації (XP OS) і в мене немає проблем з WMP Можливість відкриття файлів з Інтернету. Це просто Fricken (SP?) Новіші, ПК з відеокартами фантазія-N-SLI речі і-і-на це мають проблеми з відео файлами. Зрештою ....... це не так багато неприємностей, щоб зберегти цільову до комп'ютера і відкрити його в VLC. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте встановити K-Lite, щоб побачити, якщо воно прояснює. Я бачила K-Lite вирішити деякі дуже дивні WMP проблем у минулому. |
|
| |||
| |||
| Вибачте за пізню відповідь. Я був вивезений з мого комп'ютера на час. Формат MPEG4 Я побіг діагностичним інструментом, який прийшов з мого Codec Pack. Я не розумію його. Чи можу я відправити Вам (хто) ця інформація, щоб побачити сенс, якщо можна цього і проблема знаходиться? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Управління 07 зору проблема | Razer | Office Suites & Застосування | 2 | 26 січня 2009 04:31 |
| Неможливо отримати Youtube .... | Shaun2312 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 17 вересня 2008 10:07 |
| Як я можу переглянути історію певного файлу | jacomoller | General Software чат | 2 | 5 вересня 2008 05:48 |
| Не вдається переглянути один сайт! | staceywhit | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 1 липня 2007 08:49 |
| Як дивитися відео, які не доступні у вашому районі? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2 травня 2007 08:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |