по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Не може да видите видео в WMP версия 11

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти октомври 2008, 13:53
Номер на групата

Можете да опитате да го изпратите до мен, аз не обещавам нищо, но аз ще взема го погледнете.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 26-ти октомври 2008, 15:12
Номер на групата

Аз ви изпрати ч. за да получите имейл адреса си, аз се опитах да ги кача тук - TXT файлове са прекалено големи.
Аз ги записва като думата Документи и те са твърде големи, твърде ...... така че ще трябва да ги имейл, за да можете лично.

Kona
Old 26-ти октомври 2008, 15:12
Номер на групата

ОК, аз отговори сега.
Old 26 октомври 2008, 16:18
Номер на групата

Добре, аз съм имал малко Погледни тези дневници сега, аз ще призная, повечето от тези, не означава нищо за мен, но частта за кодеци е кодек, изброени за MPEG4, така че аз не знам защо не е работа. Има ли някой друг, че те може да имат някаква представа за това, което казват тези трупи?
Old 26-ти октомври 2008, 17:32
Модератор Група

Информация за файла Мултимедия видове, че Windows Media Player подкрепя

Файлови формати, които не се поддържат

Кликнете тук> MPEG-4 (. MP4)

Old 26-ти октомври 2008, 18:28
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Информация за файла Мултимедия видове, че Windows Media Player подкрепя

Файлови формати, които не се поддържат

Кликнете тук> MPEG-4 (. MP4)
Интересно, но това е, което се случи:

Аз запишете файла на компютъра си, защото няма да се отвори в WMP
Аз тогава да го отворите, от компютъра си, когато аз я спаси, с моя VLC Media Player.
Аз тогава го затворите VLC ми се, и в този момент, не мога да го отворите съвършено глоба в моята WMP.

Мога само да прегледате файла в WMP след Имам записани файла на моя компютър и след Аз го виждат с моя софтуер VLC.

Мисли?

Kona
Old 26-ти октомври 2008, 19:00
Модератор Група

Не представа. Ето защо аз стоя настрана от WMP. Това е твърде специално в това, което иска да направи, и не, докато останалите играчи просто .... работя.

Old 27-ми октомври 2008 година, 00:16
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Не представа. Ето защо аз стоя настрана от WMP. Това е твърде специално в това, което иска да направи, и не, докато останалите играчи просто .... работя.
10/4!
Аз ще използвам VLC Player.

Благодарности,

Наздравици,

Kona
Old 27-ми октомври 2008 година, 01:07
Модератор Група

Там е вероятно, че експерт на WMP някъде, който знае как да се ощипвам настройките и да работи. Знам, че преминаването медийни плейъри, когато не искате да е доста разочароващо.

Опита ли това?

Можете да пуснете обратно. Mp4 медийни файлове в Windows Media Player, когато инсталирате DirectShow съвместим MPEG-4 декодер опаковки.

DirectShow съвместим MPEG-4 декодер пакети включват LSX Ligos MPEG-плейър и EnvivioTV.

За повече информация относно LSX Ligos MPEG-плейър, Ligos посетете следния уеб сайт:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

За повече информация относно EnvivioTV, посетете следния Envivio Уеб сайт:http://www.envivio.com/products/

Old 27-ми октомври 2008 година, 03:15
Номер на групата

Имах подобен проблем преди. Бих имат зелен екран и звук, но не и видео. Това беше. AVI, и аз го променя на. Mp4 и тя работи. Опитайте да промените разширения, ако можете. Тя може да работи ...

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc