![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε να το στείλετε σε μένα, δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά εγώ θα ρίξω μια ματιά σε αυτό.
| |||
| |||
| Σας έστειλα ένα pm για να πάρετε το e-mail σας, προσπάθησα να τους φορτώσει εδώ - το txt αρχεία είναι πολύ μεγάλο. Τους αποθηκεύονται ως docs λέξης και είναι πάρα πολύ μεγάλο ...... πάρα πολύ γι 'αυτό θα πρέπει να τα email για να σας προσωπικά. Kona |
|
| |||
| |||
| εντάξει, έχω απαντήσει τώρα. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είχα μια μικρή ματιά σε αυτά τα αρχεία καταγραφής τώρα, εγώ θα παραδεχτώ, τα περισσότερα από αυτά δεν σημαίνει για μένα, αλλά το τμήμα σχετικά με τους κωδικοποιητές είχε έναν κωδικοποιητή που αναφέρονται για MPEG4, οπότε δεν ξέρω γιατί δεν είναι εργασίας. Μήπως κάποιος άλλος νομίζουν ότι μπορεί να έχει κάποια ιδέα για το τι λένε αυτά τα αρχεία καταγραφής; |
|
| |||
| |||
| Πληροφορίες σχετικά με τους τύπους αρχείων πολυμέσων που το Windows Media Player υποστηρίζει Μορφές αρχείων που δεν υποστηρίζονται Κάντε κλικ εδώ> MPEG-4 (. Mp4) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορώ να αποθηκεύσετε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας μου, διότι δεν θα ανοίξει σε WMP Ανοίγω στη συνέχεια, από την επιφάνεια εργασίας μου, όπου έσωσε, με VLC media player μου. Κλείνω αυτό τότε έξω από VLC μου και, αυτή τη στιγμή, μπορώ να το ανοίξετε τέλεια πρόστιμο σε WMP μου. Μπορώ να δείτε μόνο το αρχείο στο WMP μετά Έχω αποθηκεύσει το αρχείο στον υπολογιστή μου και μετά Έχω την απεικόνιση με VLC λογισμικό μου. Σκέψεις; Kona |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα. Γι 'αυτό θα μείνω μακριά από το WMP. Είναι πολύ ιδίως σε ό, τι θέλει να κάνει, και δεν κάνει, ενώ άλλοι παίκτες μόνο .... εργασία. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα χρήσης VLC player μου. Ευχαριστώ, Εις υγεία, Kona |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει πιθανώς εμπειρογνώμονας WMP κάπου που ξέρει πώς να τσιμπιά τις ρυθμίσεις και να την κάνουμε να λειτουργήσει. Ξέρω μεταγωγής media players όταν δεν θέλετε να είναι αρκετά απογοητευτικό. Έκανε την προσπάθειά σας αυτή; Μπορείτε να παίξετε. Πλάτη mp4 αρχεία πολυμέσων στο Windows Media Player κατά την εγκατάσταση είναι συμβατά με DirectShow MPEG-4 πακέτα αποκωδικοποίησης. Συμβατά με DirectShow MPEG-4 πακέτα αποκωδικοποίησης περιλαμβάνει το Ligos LSX-MPEG Player και το EnvivioTV. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ligos LSX MPEG-Player, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Ligos στο Web:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με EnvivioTV, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Envivio στο Web:http://www.envivio.com/products/ |
|
| |||
| |||
| Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα πριν. Θα μια πράσινη οθόνη, και ήχο, αλλά δεν βίντεο. Ήταν. Avi, και εγώ να αλλάξει. Mp4 και αυτό έλυσα. Προσπαθήστε να αλλάξετε τις επεκτάσεις αν μπορείτε. Θα μπορούσε να λειτουργήσει ...
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γραφείο 07 όψει πρόβλημα | Razer | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 26 Ιαν 2009 04:31 |
| Δεν είναι δυνατή η προβολή Youtube .... | Shaun2312 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 17η Σεπ 2008 10:07 |
| Πώς μπορώ να δω την ιστορία ενός συγκεκριμένου αρχείου | jacomoller | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 5ο Σεπ 2008 05:48 |
| Δεν είναι δυνατή η προβολή ενός δικτυακού τόπου! | staceywhit | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 1η Ιουλ 2007 08:49 |
| Πώς να δείτε τα βίντεο που δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας; | MikeDirt | Off Topic Συζήτηση | 1 | 2η Μαΐου 2007 08:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |